Annoncørbetalt indhold

Sikr din bolig med alarmsystem fra Verisure

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark har gentagne gange været det land i Europa, hvor der begås flest indbrud. Det er en trist statistik, og det skaber samtidig utryghed for mange mennesker. Derfor er der også flere og flere danskere, der enten overvejer at få installeret et alarmsystem i deres hjem eller allerede har fået et installeret. Et alarmsystem er med til at skabe tryghed og sikkerhed for hele familien, så alle kan sove trygt om natten og tage på ferie med ro i maven.


Annonce

Tryghed med en Verisure alarm

Når du vælger en alarm fra Verisure, kan du være sikker på, at du får en af de absolutte bedste alarmer på markedet. Verisure udvikler selv hvert eneste produkt og tjeneste, og derfor kan virksomheden sikre, at kvaliteten er i top, og de kan stå inde for hver eneste alarm. Her skal du ikke bekymre dig, om alarmen nu også virker, og om du nu også kan stole på den. Med en alarm fra Verisure ved du, at alarmen bare fungerer, og du skal ikke bekymre dig om noget.


Når du vælger en Verisure alarm, kan du vide dig sikker på, at de altid er tæt på dig. Hos Verisure har de en kontrolcentral, der er bemandet alle døgnets timer af professionelle alarmoperatører. Rent praktisk betyder det, at hvis tyven er på spil, der er brand eller overfald, vil der blive reageret effektivt og hurtigt.


Professionelt overvågede alarmsystemer

Verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer. Faktisk har Verisure på verdensplan mere end fire millioner kunder. Her får du nogle af de bedste alarmsystemer på markedet, som du trygt kan stole på hver eneste dag. Du får blandt andet:


●     Den allernyeste teknologi

●     En formidabel service


Verisure har en lang række forskellige tilbud, så der er sikkert også et produkt, der passer til lige præcis dine behov og dit hjem. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have et alarmsystem, du kan integrere i dit smart home, så alarmsystemet eksempelvis også kan slukke for kaffemaskinen. Det kan også være, at du gerne vil have ekstra sikring i børneværelset. Eller måske tænker du, at du gerne vil have videoovervågning af dine udendørsarealer. Uanset hvad dine ønsker er, kan de sikkert lade sig gøre hos Verisure, idet du i høj grad selv kan sammensætte dit alarmsystem.


Tag på ferie med ro i maven

Med et alarmsystem øger du sikkerheden i dit hjem, og du gør livet langt sværere og mere besværligt for ubudne gæster. Dette betyder også, at du roligt kan tage på ferie eller weekendtur uden at skulle bekymre dig om indbrud. Du kan blot nyde din ferie i fulde drag, velvidende at dit alarmsystem passer godt på dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.