Håndbold

Sikker pokalsejr afrundede sæsonen

TTH Holstebro kunne juble efter sæsonens sidste kamp, hvor Vendsyssel blev besejret i pokalturneringen. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro havde ingen problemer problemer med at spille sig videre fra 6. runde i pokalturneringen. Vendsyssel blev besejret 33-25, og dermed kan holdet så småt ane sommerferien.

Vendsyssel: Det var en tæt kamp i cirka 20 minutter, men herefter var der især fysikken til forskel på de to hold.

For selvom indledningen blev tæt, så blev kampen som helhed aldrig tæt, da TTH Holstebro tirsdag aften var taget til det nordjyske for at spille sig videre i pokalturneringen mod Vendsyssel, som sluttede på en fjerdeplads i 1. division.

- Vendsyssel har nogle gode spillere, men vi fik ram på dem efter en tæt indledning. Jeg var ikke tilfreds med det første kvarter, hvor der stod 6-6, men det endte med at blive en fin kamp fra vores side, siger Pether Krautmeyer, som fremhævede Kaja Kamp, Hanne Nielsen og Laura Jensen for nogle gode præstationer.

Det var på mange måder en anderledes kamp end sædvanligt for TTH Holstebro. For en del af spillerne var det den sidste kamp i TTH-trøjen, og det er over 14 dage siden, at holdet sidst var i kamp.

Ikke helt slut

- Jeg synes, at vi viste en god gejst, for det er altid specielt, når man skal sige farvel til så mange spillere. Det var en rigtig fornuftig afrunding på sæsonen, siger Pether Krautmeyer, som kunne se sit hold gå til pause foran med 15-11, og den føring gav holdet ikke slip på.

Holdet skal ikke i kamp mere i denne sæson, men derfor er der stadig et par opgaver tilbage.

I næste uge skal holdet igennem en fysisk test, som skal ligge grundstenen til næste sæson. Herefter venter der en afslutningsfest, inden holdet går på sommerferie midt i juni.

0/0
Annonce
Sport

Roere i triumf: Da der manglede 300 meter, råbte jeg bare 'medalje'

Sport

Pagaj fik medaljer med fra Maribo

TTH Herrer For abonnenter

Minut for minut: TTH's bronzedrøm brast til sidst

Sport

Holstebro-roer udtaget til EM

HB For abonnenter

Fem grunde til at HB er i storform

TTH Herrer

TTH måtte overgive sig til sidst: - Vi kæmpede røven ud af bukserne

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: Forrygende Frandsen nægtede at give sig

TTH Herrer

- Jeg var ved at blive sindssyg, over alle de fejl vi lavede

HB

Fighteren Zetterquist lavede hattrick i ny HB-sejr

Annonce