Annoncørbetalt indhold

Sikker gambling med spilkort

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sikker gambling med spilkort

Gambling i Danmark er generelt blevet mere sikkert for den enkelte, efter spilkort – som også går under navnet Spil-id - er blevet introduceret til det danske gambling marked. Selvom gambling og spil kan være fyldt med både masser af sjov og strategi, kan enhver altid være uheldig med gambling. Med et spilkort eller Spil-id oplever man at have en generel større sikkerhed, når man spiller.

Annonce

Et spilkort sikrer dine gevinster bedre og kan derfor skabe større tryghed hos dig. Dette kan være praktisk i tilfælde af, at man eksempelvis glemmer at hente sine penge hos forhandleren, eller hvis man skulle være så uheldig at miste en kupon, man havde vundet penge på.

Beskyt dine penge

Oddset, Lotto og live spil – Gode muligheder for at prøve kræfter med gambling. Dog kan gambling ende i uheldige situationer og derfor er det altafgørende at Danske Spil eksempelvis tager ansvar og sørger for at flere spiller med omtanke. Derfor er det altafgørende, at man bruger alle mulige ressourcer til at beskytte sig selv og sine penge, så godt som muligt. Dette kan man eksempelvis gøre ved at få et spilkort.

Et spilkort er personligt, men også obligatorisk, hvis du spiller Oddset eller Tips hos forhandlere. Spilkortet eller Spil-id’et er meget let tilgængeligt for enhver. Du kan enten finde det i appen Sikkert Spil, Oddset appen eller i Lotto appen – og det er hurtigt gjort.

Spilkortet kan både fås som et fysisk kort og i en elektronisk udgave via en af ovenstående apps. Med et spilkort sikres dine gevinster bedre. Hvis du eksempelvis har vundet i Lotto sikrer dit spilkort, at glæden ikke skal forsvinde, fordi du ikke får hentet din gevinst hos din forhandler.


Over 18 år

Udover en større sikkerhed ved dine gevinster hos Danske Spil, sikrer spilkortet at alle som spiller er over 18 år. På denne måde tager Danske Spil ansvar for, at det undgås, at personer under 18 år gambler. De har en filosofi om, at deres kunder skal spille med omtanke, og derfor er det ikke muligt for folk under 18 at spille. Spilkortet er med til at sikre, at lige præcis dette ikke sker.

Udbetaling af præmier

Hos Danske Spil fungere systemet således, at hvis du vinder en præmie på helt op til 2.000 kroner, kan du få præmien udbetalt hos din forhandler. Hvis forhandleren har midlerne til det, kan denne udbetale præmier på helt op til 5.000 kroner. Alt er dog meget lettere, hvis dine præmier er registreret med spilkort eller Spil-id.

I dette tilfælde udbetales alle præmier over 5.000 faktisk automatisk til din Nem Konto. På denne måde er det ikke dit ansvar at få præmien, hvis du har vundet. Udbetalingen sker helt automatisk. Dette gør det meget lettere og mere sikkert for enhver at spille og gamble.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.