Annonce
Holstebro

Sigtet for ulve-drab er tavs: Vil ikke tale med politiet

Genrefoto

En 66-årig mand er blevet sigtet for at have skudt og dræbt en hunulv nær Vind. Politiet fandt flere skydevåben på mandens adresse.

Uflborg/Vind: En 66-årig mand fra lokalområdet, der er blevet sigtet for at have skudt en hunulv, nægter at stå bag drabet.

Det oplyser politikommissær Poul Østergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi:

- Han har ikke ønsket at sige noget som helst til os - ud over at han nægter sigtelsen.

Drabet på ulven fandt sted mandag eftermiddag i området omkring Vind, hvor et vidne så, hvordan en person fra en bil skød ulven og efterfølgende kørte fra stedet:

- Vidnet fik fat i registreringsnummeret, hvorefter vi fandt frem til den 66-årige, fortæller Poul Østergaard, der fortæller, at den 66-årige kommer fra lokalområdet.

Ifølge Dagbladets oplysninger kommer manden fra Holstebro Kommune.

På den 66-åriges bopæl foretog politiet en ransagning og en række tekniske undersøgelser, ganske som det også ransagede mandens bil. I den forbindelse blev flere skydevåben fundet og beslaglagt, oplyser politiet. Også den 66-åriges bil blev beslaglagt.

- Vi skal nu have foretaget flere tekniske undersøgelser. Det gælder både i forhold til, om vi kan matche det patronhylster og den rest af projektilet, som er fundet ved ulven, med de våben, der er fundet. Ganske som vi skal have undersøgt den sigtedes mobiltelefon for at kunne fastlægge hans færden, siger Poul Østergaard.

Der er ikke fastsat jagttid på ulve i Danmark, og de må derfor ikke jages.

- Det er på nuværende tidspunkt vores vurdering, at der foreligger flere overtrædelser af Jagtloven og Artsfredningsbekendtgørelsen, men også andre bestemmelser kan være overtrådt, siger Poul Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce