Annonce
112

Sigtet for narko og spirituskørsel: Ung bilist endte i have i Struer

Politiet måtte rykke ud kort efter midnat til et færdselsuheld i Struer. Arkivfoto: Ritzau/Scanpix
To unge mænd fra lokalområdet endte kort efter midnat i en have i Struer.
Annonce

Struer: Natten til søndag kort efter midnat var to mænd i tæt kontakt med en hæk og et par haver i Struer. De to mænd er henholdsvis 19 og 20 år og kommer fra henholdsvis Struer og Sørvad.

Bilen kørte mod en hæk og fortsatte ind i to haver. I første omgang prøvede de to unge mænd at få bilen fri. Men vidner nåede at tilkalde politiet, så de to unge mænd blev anholdt.

I første omgang blev begge unge mænd anholdt, da politiet ikke umiddelbart kunne afklare, hvem af de to, der havde kørt bilen. Ingen personer kom til skade i forbindelse med ulykken, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Efter de første afhøringer stod det klart, at begge de unge mænd ikke havde kørekort. Den 19-årige er sigtet for spirituskørsel, mens den anden er sigtet for spirituskørsel og narkokørsel. Den 19-årige havde en promille på 1,5, viste en alkotest på stedet, mens den 20-åriges promille lå på 1,44. Blodprøver fra de to unge mænd skal efterfølgende vise den reelle promille. Derudover fik den ene af de to mænd også en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han på stedet valgte at give politibetjentene en verbal sviner.

Der venter nu en nærmere afklaring, så deres roller kan blive klarlagt. De er begge løsladt igen, og spørgsmålet skal formenligt afgøres i retten.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce