Annoncørbetalt indhold

Shopping for hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gør dine indkøb til en særlig oplevelse i indkøbscenteret Metropol Shopping i Nordjylland. Her finder du et stort udvalg af butikker, hvor du kan gøre dine indkøb med hele familien. Skab hyggelige shoppingoplevelser og minder med dine nærmeste.


Annonce

Vendsyssels største shoppingcenter byder på oplevelser for hele familien. Indkøbscentret, lokaliseret i hjertet af Hjørring, byder på intet mindre end et udvalg af 40 forskellige butikker. Her finder du specialbutikker med delikatesser til de voksne, legetøjsbutikker med alt i underholdning til de små, familien eller barnlige sjæle. Er I derimod på udkig efter det næste familieprojekt, der kan lægge an til hyggelige timer og stunder, bør I gå på jagt i alt til hobby og kreativitet. Eller står det i selvplejens tegn kan I udforske diverse tendenser indenfor hudpleje, hårstyling med mere, i butikkerne indenfor tilbehør og personlig pleje.


I Metropol shoppingcenter er der rig mulighed for shoppingoplevelser og kvalitetstid med hele familien. Lad dig inspirere af de mange butikkers sortiment, hvor du finder noget til enhver interesse og alder. Forkæl dig selv og andre med en hyggelig dag eller en særlig vare fra ýndlingsbutikken.


Sortiment og oplevelser til enhver lejlighed

Er I på jagt efter bukser til den mindste, fordi der endnu engange er gået hul på knæet efter leg i børnehaven? Mangler du selv et nyt sæt tøj til den store fødselsdag rundt om hjørnet? Eller er det tid til en mor-datter-dag, en bedsteforældredag eller måske en familiedag, hvor kvalitetstid er i højsædet? Uanset ærindet eller formålet med et besøg i indkøbscenter Nordjylland er der garanteret shoppingoplevelser for hele familien.


En velfortjent pause med kvalitetstid som omdrejningspunkt

Centret byder også på spisesteder i form af hyggelige cafeer og restauranter, hvor du kan få stillet den store, såvel som lille sult. Du kan blandt andet slå benene op og nyde en stille stund med en kop kaffe, mens du får et pusterum fra shopping og dagligdagsærinder. Du kan tage et pitstop med en hurtig snack på farten, inden du skal videre og udforske resten af butikkerne i jagten på den helt rigtige kjole til aftenens arrangement. Eller sæt dig ind på en af de hyggelige cafeer og restauranter med en god frokost i selskab med dine nærmeste og fuldend dagens shoppingoplevelse.


Spisestederne giver dig en velfortjent pause, hvad enten det blot er fra aftensmaden og dagligdagens gøremål, i anledningen af festlige arrangementer eller som afslutning på en hyggelig dag med familien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.