Annonce
Lemvig

SF'er tog afstand: "Det er ikke bæredygtig bymiljø..."

Dorete Kallesøe markerede SF's standpunkt allerede på sit første udvalgsmøde. Arkivfoto
Man kan ikke kalde boligudlæg for bæredygtig, når man ikke tager hensyn til naboer, mener SF'er

Lemvig: SF'eren Dorete Kallesøe har overtaget pladsen i teknik- og miljøudvalget efter sin partifælle Arne Noe, der har taget orlov. Hun markerede sig dog allerede på sit første møde i udvalget, hvor man skulle evaluere på 16 strategier.

Under punktet "udvikling af bæredygtige bymiljøer" kunne hun blandt andet læse, hvordan kommunen ifølge beskrivelsen har sikret et varieret og attraktivt udbud af boliger i Ferring og på Tannebækvej i Lemvig.

Det er to meget omtalte sager, som SF gennem hele forløbet har været utilfreds med, og derfor fandt hun udtrykket "bæredygtig" for upassende.

Annonce

- Det er lidt provokerende, at kalde det bæredygtigt, for andre end bygherrerne skal også have gavn af sådanne projekter, siger Dorete Kallesøe, som derfor fik sin holdning ført til referat.

I Ferring er en lokalplan for Juelsgaardvej vedtaget på trods af mange, lokale protester. Man frygtede, der ville komme et stort sommerhus på stedet, og det er netop, hvad der er ved at ske nu.

Den anden sag handler om et byggeri på Tannebækvej, hvor der har været debat om, hvordan man sikrer de rekreative muligheder. Også i denne sag mener SF, at naboerne blev overhørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce