Annonce
Sport

Sevilla er fortjent EL-semifinaleklar efter uskøn kamp

Ina Fassbender/Reuters
Det var en mildest talt ringe kamp, men en sen scoring gav Sevilla sejren over Wolverhampton i kvartfinalen.
Annonce

Spanske Sevilla har fortsat chancen for at udbygge rekorden for flest triumfer i Europa League.

På en sen scoring af Lucas Ocampos nedlagde holdet fra Andalusien engelske Wolverhampton, som sandt for dyden ikke viste meget, der skulle retfærdiggøre en semifinaleplads mod landsmændene fra Manchester United.

Som seer var det nærmest en lettelse, at Ocampos afværgede to gange 15 minutters forlænget spilletid til sidst, med det spil holdene havde budt på.

Selv om Wolverhampton har godt med iberisk islæt på holdet, så var det et opgør mellem Sevillas tekniske styrke og Wolverhamptons fysik og power.

Men som seer blev det nærmere en ørkenvandring.

Til at starte med så det ud til, at Wolverhamptons power kunne blive svær at tøjle for Sevilla, selv om spanierne havde bolden omkring 75 procent af tiden i første halvleg.

Der var ikke spillet meget mere end ti minutters tid, da Wolverhamptons spanske muskelbundt Adama Traoré røg afsted i en kontra, hvor Sevilla-forsvaret ikke kunne følge med.

Diego Carlos forsøgte at nå ham med en glidende tackling bagfra i feltet, men han fangede ikke bolden og begik i stedet straffespark.

Det viste sig dog at være det gule kort værd. Målmand Yassine Bounou læste fuldstændig Raúl Jiménez straffespark og snuppede forsøget.

Chancerne var heller ikke mange i anden halvleg, men de farlige situationer, der opstod, kom til Sevilla.

Spanierne var totalt dominerende i boldbesiddelse, mens Wolverhampton stod langt tilbage uden held til at sætte kontrastød op.

Sevilla formåede imidlertid ikke at omsætte det spillemæssige overtag til chancer i en blodfattig affære.

Med et kvarter igen var Éver Banega tæt på at liste et frispark ind, men Wolverhamptons portugisiske keeper Rui Patrício hev en fin redning frem.

Til sidst kom dog forløsningen, da selv samme Banega med et indlæg fandt Ocampos, som med hovedet snittede bolden ind i det lange hjørne og sikrede spanierne sejren.

Holdet kan vinde den sjette titel i turneringen. Først gælder det FC Københavns banemænd fra Manchester United 16. august i semifinalen.

Dagen efter duellerer Christian Eriksens Inter mod Shakhtar Donetsk om den anden finaleplads.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce