Annonce
Holstebro Håndbold

Sensationelt point blev sikret i de sidste sekunder: - Det er sindssygt

Holstebro Håndbold fik i den grad noget at juble over fredag aften. Arkivfoto: Morten Stricker
Med et drøn af et langskud få sekunder før tid sikrede Jenny Carlson et sensationelt point til Holstebro Håndbold mod Herning-Ikast.
Annonce

Ikast: Der blev jublet, som var DM-titlen netop blevet sikret, da Holstebro Håndbold fik et imponerende point på en rigtig svær udebane, og det forstår man godt.

Efter en god indledning på kampen, hvor Holstebro Håndbold hang på de første ti minutter, stod værterne fra Herning-Ikast med taktstokken, men Holstebro Håndbold fik sig kæmpet tilbage.

Ti minutter før tid kunne Emilie Bastrup Bertelsen reducere, så Holstebro Håndbold blot var bagud med to. Bagud med to var holdet også, da der manglede tre minutter og med muligheden for at bringe afstanden ned på ét mål med to minutter tilbage.

Det sørgede Josefine Dragenberg for, og så skulle Herning-Ikast igennem et nervepirrende angreb. Her holdt Holstebro Håndbold stand, og de fik bolden og muligheden for at tage et enkelt point med 13 sekunder tilbage.

Pether Krautmeyer tog timeout for at få et angreb sat op, og så hamrede Jenny Carlson bolden op under overliggeren, få sekunder før tid, og sikrede et sensationelt point.

Annonce

Lovende takter

Det nåede dertil fordi, at Ditte Vind havde spillet sig op efter en halvsløj indsats i første halvleg, men især fordi Lærke Christensen fik indstillet kanonen ude bagfra. Bagspilleren var både målfarlig og trak straffekast i en anden halvleg, som hun i den grad kunne være bekendt.

Kampen i tal

Herning-Ikast Håndbold - Holstebro Håndbold 23-23 (15-10)

Bambusa Kvindeligaen, 9. spillerunde

Stillinger undervejs: 2-2, 4-4, 7-4, 10-6, 13-8, 15-10, 17-13, 19-15, 20-16, 23-20, 23-23

Mål, HOH: Lærke Christensen 8, Jenny Carlson 7, Camilla Pytlick 2, Emilie Bastrup Bertelsen 2, Julie Holm 1, Maja Lauritsen 1, Sofie Østergaard 1, Josefine Dragenberg 1.

Topscorer, HIH: Stine Skogrand 4, Vilde Johansen 4.

Udvisninger: HIH 1, HOH 0.


- Det er sindssygt. Sikke en fight. Selvom vi er bagud med fem, så holder vi energien. Det er så fantastisk, lød det fra Pether Krautmeyer.

Han kunne se sit hold omfavne hinanden i en eufori, som afslørede, at det her langt fra blot var ét point.

Det var kulmination på det kolossale arbejde, som indtil videre er blevet lagt i klubben, og det var en tydeligt begejstret administration, som kunne fejre klubbens klart største resultat indtil videre.

Hvis holdet kan tage udtrykket, takterne og ikke mindst troen på tingene med til de næste opgør, så venter der flere point.

Næste mulighed for at tage point har holdet, når Silkeborg-Voel kommer på besøg 1. november.


Det er sindssygt. Sikke en fight. Selvom vi er bagud med fem, så holder vi energien. Det er så fantastisk.

Pether Krautmeyer, HOH-træner
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce