Annonce
Kultur

Selvbetjeningen er tilbage på to biblioteker

Der er nu indført stikprøvekontrol på bibliotekerne i stedet for et obligatorisk tjek af coronapas. Det betyder også, at der igen er selvbetjent åbningstid mandag til fredag fra klokken 7 til 22 i Vinderup og Ulfborg. Foto: Holstebro Bibliotek

Vinderup/Ulfborg/Holstebro/: På bibliotekerne er det nu fortid med det obligatoriske tjek af coronapas.

I stedet foretager personalet nu stikprøvekontrol, og det kan kaste noget varmt at drikke af sig. Det oplyser Holstebro Bibliotek i en pressemeddelelse.

- Vi tjekker jo ikke coronapas, fordi vi vil sende folk ud igen. Vi overholder reglerne men gør det med et smil og tilbuddet om en kop kaffe i vores café, Mellem linjerne, og brugerne er heldigvis glade og meget forstående, siger administrations- og it-koordinator Peter Rokkjær, der i fredags tjekkede ti til 12 brugere.

Annonce

Samtidig betyder de nye regler med stikprøvekontrol også, at der nu igen er selvbetjent åbningstid på Vinderup og Ulfborg Bibliotek fra mandag til fredag mellem klokken 7 og 22.

Der er dog stadig krav om gyldigt coronapas samt brug af mundbind eller visir.

For brugere uden gyldigt coronapas er det stadig muligt at aflevere på en bogvogn uden for biblioteksrummet og få hjælp af personalet til afhentning af reserveringer. Det er dog kun muligt inden for den betjente åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce