Annonce
Kultur

Sejlklubben får hjælp til udvidelse

Mange nye medlemmer i blandt andet surf-afdelingen giver behov for mere plads, som Lemvig Sejlklub nu forventer at få i løbet af sæsonen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
100.000 kroner fra Velux Fonden giver de ældre medlemmer mulighed for at bygge nyt for klubben
Annonce

Lemvig: Lige nu er det måske ikke sejlervejr, man taler om, men det forhindrer ikke, at der stadig er rigtig god gang i den i Lemvig Sejlklub.

He ri den kolde tid har man fået en nyhed at varme sig på. Velux Fonden har bevilget Lemvig Sejlklub 100.000 kroner.

De skal bruges til at bygge nyt.

- Vi skal bygge to nye bygninger på 40 kvadratmeter, da vi har en del udstyr, der står ude, og vi har også brug for mere værkstedsplads, fortæller Kurt Jeppesen fra Lemvig Sejlklub.

De 100.000 kroner er begyndelsen, men der skal findes et par hundrede tusinde kroner mere,  inden man har hele finansieringen på plads, så det er et arbejde, klubben er i gang med. Man forventer at kunne gå i gang, så byggerierne står klar i løbet af sæsonen.

- Pengene er fra den såkaldte Projekt 60+ i sving. Vi har jo en del medlemmer, der er i den aldersklasse, og dem kan vi så sætte i gang med at lave dette arbejde, som vil være til gavn for alle medlemmer - ikke mindst de mange ungdomsmedlemmer, vi har fået de senere år i for eksempel surf-afdelingen, fortæller Kurt Jeppesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce