Annonce
Kultur

Sea War Museum er åbent igen

Sea War Museum har brugt lukkeperioden på at opsætte nye spændende historier i udstillingen. Pressebillede
Annonce

Thyborøn: Sea War Museum har åbent igen efter corona-nedlukningen, og der er åbent hver dag i Thyborøn-museet.

- Som internationalt museum, der fortæller stor og dramatisk verdenshistorie, kommer Sea War Museum selvfølgelig til at mangle de internationale gæster, men lige nu glæder vi os over, at vi er kommet godt i gang, og at vi allerede nu ser en del danske gæster, siger Bitten Dahl Knudsen, der er kurator for både Sea War Museum og Mindeparken for Jyllandsslaget.

Lukkeperioden og ændrede feriemønstre i den kommende højsæson kommer til at ramme museets økonomi hårdt. Sea War Museum driver museum uden offentlige tilskud og er derfor helt afhængig af entreindtægten.

- Museet har brugt lukkeperioden på at opsætte nye spændende historier i udstillingen, og håber nu at rigtig mange lokale igen vil besøge museet, og at danskerne i øvrigt vil opdage, at de ikke behøver rejse udenlands for at besøge et internationalt museum. Vores håb er selvfølgelig også, at vi den kommende sæson når at se de mange tyske, hollandske, og norske gæster, der plejer at give gode, stabile besøgstal i hele sæsonen fra april til oktober, siger Bitten Dahl Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Annonce