Annonce
Sport

Se videoen: 'Futte' overrasket med pris for frivilligt arbejde

Blæksprutten Peter 'Futte' Fejerskov, som løser både store og små opgaver i Holstebro Boldklub og har gjort det i 27 år, har fået tildelt årets 'Gør en forskel'-pris i DBU Jyllands Region 2.

Holstebro: Alle i Holstebro Boldklub kender 'Futte'.

I 27 år har Peter 'Futte' Fejerskov udført en stribe frivillige opgave i fodboldklubben, blandt andet som vaskemand for stort set alle hold i klubben, både ungdom og senior, og som holdleder på førsteholdet - ligesom han hjælper også til på andetholdet. Tidligere på ugen kom belønningen for de mange års utrættelige arbejde for hjerteklubben, da han i klubhuset blev overrasket af klubfolk og en repræsentant for DBU Jylland.

Ingen er uundværlige, men Futte er helt klart det nærmeste, vi i Holstebro Boldklub kommer på en vigtig og uundværlig person for klubben.

Peter Fejerskov var nemlig blevet indstillet til og udpeget som vinder af DBU Jylland Region 2´s "Gør en forskel"-pris, der udover æren medfølger en check på 4000 kroner. Prisen gives til en ulønnet frivillig, der har været frivillig i 10 eller flere år.

Annonce

- Det er en stor ære at modtage sådan en pris, det havde jeg ikke lige regnet med, så det må jo tyde på at jeg har gjort et godt stykke arbejde i klubben, siger Peter 'Futte' Fejerskov i en video, Holstebro Boldklub har lagt op på sociale medier.

Peter 'Futte' Fejerskov, her fotograferet under en af førsteholdets kampe i Danmarksserien, har været frivillig i Holstebro Boldklub i 27 år. Foto: Morten Strægaard

'Futte' eller 'Mr. Fut', som hotelpersonalet lærte ham at kende som under en træningslejr i udlandet, har været aktiv fodboldspiller i Holstebro Boldklub siden 1974 spiller stadigt på klubbens oldboyshold.

Han er den praktiske blæksprutte, der sørger for alt rundt om holdene, samtidig med at han sørger for at holde humøret højt omkring sig. Han er ofte er set danse til danskpop eller synge Shu-bi-dua-sange på vej hjem i bussen, ligesom holdlederen altid er klar med en røverhistorie eller to.

- Ingen er uundværlige, men Futte er helt klart det nærmeste, vi i Holstebro Boldklub kommer på en vigtig og uundværlig person for klubben, lyder det fra formand Helle Manicus og sportschef Henrik Tarpgaard til DBU Jylland.

Torsdag blev 'Futte' behørigt hyldet til DBU Jylland Region 2's årsmøde i Aulum.

Annonce
Holstebro

Ejer melder sig klar til at genopbygge kro - og kommer med appel til nysgerrige sjæle

Danmark

Onsdagens coronatal: Rekord i smittetal - for første gang over 5.000 smittede på ét døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Voldsomt snevejr lammer trafikken: - Skal du ikke noget meget vigtigt, så bliv hjemme

Erhverv For abonnenter

50 procent af medarbejderne blev fyret: Halvandet år efter er det ualmindeligt svært at få nye folk

Holstebro

Det meste af det, du skal bruge til juledekorationen, finder du i haven og i naturen

Erhverv

Dykkerfamilie henter overskud på 58 millioner: På havets bund finder de 200 kilo dybvandsbombe

Forsvaret har fundet PFAS-giftstoffer på størstedelen af sine  brandøvelsespladser: Få det fulde overblik her

Leder For abonnenter

Men hvem skal passe farmor?

Sport

En landstræner fuld af optimisme: Lever vi op til forventningerne, skal de andre være gode for at slå os

Erhverv

'KUMO-Henrik' har solgt KUMO: - Det er en kæmpe beslutning

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Kultur

Forslag til lokalplan klar: Frivillige håber på at begynde nybyggeri i efteråret 2022 - to år senere end planlagt

Erhverv For abonnenter

Tre brud på tre år: - Jeg tror, det er vigtigt, at man nyder at leve livet, når man er her. Det lyder så fint, men jeg mener det faktisk alvorligt

Holstebro

For seks år siden blev planerne om ny helårsbane sat i gang, men først har coronasmitte, og nu sneen udskudt indvielsen: - Det er lidt ligesom at blive slået hjem i ludo

Annonce