Annonce
Sport

Se videoen: Bilerne holdt i drive-in kø foran Gråkjær Arena til kamp uden tilskuere

TTH Holstebro solgte 13.500 fiktive 10-kroners billetter til lørdagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg og tjente dermed 270.000 kroner på eventet. Inden kampen blev der uddelt 850 goodiebags til klubbens frivillige, sæsonkortholdere og sponsorer.

Holstebro: Hvordan fejrer man Gråkjær Arenas 10 års fødselsdag, når myndighederne ikke vil tillade tilskuere på tribunen.

Spørgsmålet har de arbejdet med i lang tid hos TTH Holstebro, og løsningen blev at hvis gæsterne ikke måtte komme med til festen, måtte festen komme hjem til gæsterne. Så før lørdagens hjemmekamp mod Bjerringbro-Silkeborg havde klubben i samarbejde med trofaste TTH-sponsorer produceret 850 TTH-goodiebags med forskellige lækkerier og et 20 års TTH-magasin med masser af historier om klubben.

Goodiebags'ene kunne som på en anden drive-in restaurant hentes foran arenaen lørdag eftermiddag af klubbens frivillige, sæsonkortholdere og sponsorer, som dermed kunne få lidt tilbage for deres loyalitet i en tid, hvor de grundet covid-19 restriktionerne ikke kan få fuld valuta for deres opbakning.


Den store opbakning som klubben lige nu oplever fra både private og klubbens sponsorer, er meget overvældende.

John Mikkelsen, TTH-direktør


Indholdet af posen kunne de så tage med hjem og nyde foran tv-skærmen, hvor dagens topkamp blev vist på TV2.

Annonce

Kvart million

Gråkjær Arena åbnede officielt den 2. februar 2011 og har gennem hele sin levetid har arenaen båret navnet af tidligere formand John Gråkjær og erhvervsmandens firma Gråkjær A/S.

Og i anledning af fødselsdagen var den trofaste sponsor også klar med en helt særlig fødselsdagsgave til TTH Holstebro. Klubben har op til kampen solgt fiktive billetter til 10 kroner stykket til fans og sponsorer og det beløb, billetsalget kunne indsamle, ville så blive doblet op af Gråkjær A/S.

Inden lørdagens kamp mod BSH kunne John Gråkjær overrække en check på 135.000 kroner til direktør John Mikkelsen og anfører Christoffer Cichosz. Foto: Morten Stricker

Det betød at John Gråkjær ved kampstart kunne overrække en check på 135.000 kroner som bevis på, at TTH solgt hele 13.500 fiktive billetter til kampen. Det vil sige, at klubben efter Gråkjærs fordoblling tjente 270.000 kroner. Ikke en dårlig fortjeneste på billetsalg til en kamp uden tilskuere.

- Den store opbakning som klubben lige nu oplever fra både private og klubbens sponsorer, er meget overvældende, siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Drive-in kø foran Gråkjær Arena, hvor TTH Holstebro delte goodiebags ud til klubbens frivillige, sæsonkort-holdere og sponsorer. Foto: Morten Strægaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce