Annonce
Holstebro

Se pudsig video: Svaleunge er landet på hovedet af mand

Søndag (5. juli) landede denne svaleunge pludselig i håret på Jens Kirk. Privatfoto: Inger Iversen

HOLSTEBRO: Søndag eftermiddag valgte en svaleunge en usædvanlig landingsplads, da den var på en lille flyveøvelse. Om den forvekslede det grå hår med en lun rede er uvist.

Men i hvert fald blev svaleungen siddende i seks til otte minutter.

Den lille svaleunge sad og pippede. Og den skældte ud, da én af forældre-fuglene nærmede sig  med insekter i næbbet - men fortrød - og insekterne i stedet gik til én af de fire andre svaleunger. Episoden udspandt søndag omkring klokken 17 ved Tvis Mølle naturcenter, da Dagbladets journalist og hustru var på tur mellem blæst og byger.

Annonce

Svaleungen lignede én, der var kommet for tidligt ud af reden og ned på jorden - og måske ikke kunne flyve. Mens de fire søskende sad oppe under taget af et læskur.

Pludselig lettede den lille svaleunge og fløj måske ti meter væk, før den vendte om. Og på vejen tilbage valgte den så pludselig at bruge et hoved som mellemstation, før den fløj videre og landede på taget af skuret. Se video af svaleungen på Dagbladetholstebro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce