Annonce
Erhverv

Se forvandlingen: Blot fire måneder efter at hun blev bestyrer i gågadebutikken, står Hanne nu overfor store forandringer

Bestyrer i Companys Holstebro, Hanne Nielsen, sidder i det nye loungeområde, som primært er tiltænkt mænd, når deres koner og kærester skal se på tøj i butikken. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen
Companys i Holstebro håber at etablere en ny afdeling i butikken, som skal skabe stemning om nogle af butikkens mere eksklusive mærker.

Holstebro: Hanne Nielsen er tilbage, der hvor hun hører hjemme - i butiksverdenen.

Efter en femårig afstikker til Tvis Køkkener, har hun i de sidste fire måneder været tilbage på gågaden, hvor hun også blev udlært i slutningen af firserne.

- Jeg synes, at det er vældig spændende at være tilbage, lyder det fra bestyrer Hanne Nielsen i Companys Holstebro.

Annonce

Og selv om hun stort set lige er vendt tilbage, er de første projekter allerede i gang med at blive til virkelighed. Butikken skal således have et nyt loungeområde.

- Jeg tror jo, at det er vigtigt, at vi også laver nogle nye tiltag for at forblive interessante for kunden. Vi havde besøg af chefen, og når han kommer sker der altid et eller andet. Han er god til at se, hvad der lige skal ske for at vi kan blive lidt interessante igen, så det er ham, der er kommet med mange af idéerne til det.

I løbet af ugen har butikken haft besøg af nogle håndværkere, som har været med til at sætte, hvad der skal blive det nye loungeområde, i stand.

En lille uge med byggerod er dog ikke noget, der har skræmt hverken Hanne Nielsen eller hendes medarbejdere.

- Sådan har det altid været, når jeg har været i butik - så er jeg blevet kastet lidt ud i tingene. Men det har virkelig været godt at komme tilbage uanset. Det har heldigvis været lidt afskærmet, så vi har været gode til at holde alt for meget svineri uden for selve butiksområdet.

Den helt rigtige atmosfære

Hanne Nielsen håber, at omrokeringen kan være med til at skabe et eksklusivt hjørne i butikken.

- Indtil videre synes jeg, at resultatet er blevet vældig fint, men vi mangler selvfølgelig fortsat at få gulvtæppe på, vi mangler nogle stativer, og så skal vi have skabt noget atmosfære med nogle gardiner, der kommer ned bag lyskeglerne på bagvæggen, siger bestyreren, idet hun peger rundt i retning af rummets forskellige hjørner.

Nu mangler kun gulvtæppet indtil forandringen er komplet. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen

Planen er også at skabe et nyt område, der ikke udelukkende er tiltænkt kvinderne, selv om Companys forbliver en dametøjsbutik.

- Jeg tror, at det er vigtigt med en hyggekrog til mændene, så de kan sidde og få en kop kaffe, mens at konen eller kæresten er inde for at prøve tøj, lyder det fra Hanne Nielsen.

Annonce
Kultur

Maggie er med 'mor' i salonen hver dag: - Kunderne synes, det er så hyggeligt - nogen bliver ligefrem skuffede hvis hun ikke er her

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Politiet efterlyser vidner til brutalt overfald på åben gade: 32-årig fik knytknæveslag og flaske i hovedet

Holstebro For abonnenter

Da Poul Henning pludseligt døde, reddede han fem andre: - Det er uretfærdigt, men tænk på dem, som fik deres kære med til juleaften på grund af ham

Holstebro

Jysk Energi melder alt klar til elbilerne

Navne For abonnenter

Poul-Erik Sloth Nielsen blev 'kun' 72 år - men der er mange, som bliver 100 år og ikke har prøvet så meget, som han har

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Holstebro For abonnenter

Ragnvald fik livet tilbage, da en anden mistede sit: - Jeg er dybt taknemlig

Erhverv

Ledighed: Holstebro rammer den absolutte bund

Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du organdonor?

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Hvorfor skal jeg have skattefri penge ind på kontoen, som jeg ikke har bedt om og ikke har brug for?

Holstebro For abonnenter

Hun er selv vaccineret - men ikke hendes børn:  - For at være ærlig, så kan jeg ikke forstå, hvorfor der skal være så stort et pres

Holstebro

Nye regler kan smadre skiferien for Karsten: - Det kan ikke passe. Jeg har fået tre stik og er immun - jeg må være ønsket at få ind

Annonce