Annonce
Struer

Se den før din modstander: Skitse klar for maritim minigolfbane

Det svenske selskab City Golf Europe står for at bygge Minigolf ved Fjorden på et areal ved marinaen på Struer Havn. Idémanden bag banen, Dennis Mark, satser stadig på at de første golfere kan spille på banen lørdag 26. juni. Illustration: City Golf Europe AB
Svenske bygger outdoor-minigolfbane ved marinaen i Struer - målet er stadig at den første golfer slår ud lørdag 26. juni

Struer: Idémanden bag den kommende outdoor-minigolfbane på Struer Havn, Dennis Mark, der også driver sit eget tømrerfirma i Bremdal, er nu klar med en skitse for den 18-hullers minigolfbane.

Arbejdet med at gøre klar til banen, hvis 18 huller fylder cirka 1000 kvadratmeter af græsarealet ved marinaen mellem kabelbanens hus og ishuset, er allerede i gang. Planen er at spillerne skal betale for at bruge banen, og at der bliver tale om en selvbetjeningsløsning med opsyn.

Det er stadig planen, at de første golfere slår ud på banen lørdag 26. juni. Arbejdet med at bygge banen og skabe Minigolf Ved Fjorden, bliver eksperter fra det svenske selskab City Golf Europa AB.

Annonce

Dennis Mark har tidligere udtalt, at den nye bane på havnen får en af de bedste placeringer i Vestjylland, og at den i udtryk og udformning vil falde ind i omgivelserne nær marinaen.

Banen får således en karakter og et udtryk, der passer til de maritime omgivelser på havnen.

I princippet kan der spilles på banen hele året, undtaget når der er sne og is. I første omgang er planen, at der i år kan spilles på banen til og med efterårsferien.

Hvor stor den eksakte investering i banen er, holder iværksætteren stadig for sig selv.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce