forside For abonnenter

Se Danmark: Følelsen af forelskelse

Kolding: Mikkel Koch og Emma Eriksen er begge 16 år gamle. De går på Koldingegnens Idrætsefterskole og er godt og grundigt forelskede. De har nu været kærester i fire måneder, og fik allerede et godt øje til hinanden på efterskolens første introtur. Foto: Søren Gylling

Avisens fotografer rapporterer dagligt hjem til læserne om mennesker og begivenheder i lokalområdet. Vi samler hver dag nogle af deres bedste billeder her under overskriften Se Danmark.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Erhverv

Efterspørgslen på genbrugs-plast eksploderet på Færch

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Kultur For abonnenter

Anne, Sanne og Lis triumferede: Fortræffelig fredagsfest med toptunet trekløver

Forrygende: De 7000 publikummere i Ceres Arena i Aarhus genererer en elektricitet, som forplanter sig ned i halgulvet, allerede inden Anne, Sanne og Lis indtager scenen. Med dette publikum i ryggen kan det ikke gå galt, tænker jeg et par minutter før kampstart. Den forudsigelse viser sig at holde stik. Lyden i arenaen er fremragende (omend til den høje side), bandet spiller nærmest fejlfrit og de tre kvinder, som alles øjne og ører hviler på, leverer ikke mindre end en pragtpræstation. Allerede fra åbningsnummeret, Anne Linnet Bands "You're Crazy", konstaterer jeg, at de tre ikoniske, danske sangerinder synger markant bedre end flertallet af deres jævnaldrende mandlige kolleger. I de første sange er det især Sanne Salomonsens soulede stemme, som imponerer mig. Jeg har ikke hørt hende synge bedre i 15 år. Det er sikkert, selvsikkert og sprudler af determination. Da hun alene på scenen trakterer med "Det er ikke det, du siger", er det svært ikke at få gåsehud i den glohede arena. Ufatteligt, at hun kan proppe så meget nerve og sjæl ind i et nummer, hun må have fremført mange hundrede gange.

Holstebro

Nomi sætter valgplakatcontainer op: Plakater kan genbruges

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Ulfborg/Vemb

Vil lave helårs skøjtebane i byen

Annonce