Annonce
Struer

Udvider testtider: Se adventslysene med en vatpind i svælget

Poderne fra Region Midtjylland og Falck står på spring for at teste borgerne i Struer Kommune alle dage frem til og med 6. december. Foto: Steffan Skov
Det mobile testcenter i Energipark Struer tester hver eneste dag - også hen over to weekender - frem til og med 6. december
Annonce

Struer: Beskeden fra både de nationale, regionale og lokale myndigheder til borgerne i Struer Kommune er ikke til at misforstå: bliv nu testet.

Indtil onsdag ville den opfordring have krævet en køretur ud af kommunen, men nu er det lokale tilbud på plads i form af det mobile testcenter i Energipark Struer.

Region Midtjylland oplyste onsdag aften, at de 12 teststeder i de nordvestjyske kommuner, herunder Struer, ville være et tilbud frem til og med søndag 6. december.

For at få så mange borgere testet som muligt, så holdes der åbent hver eneste dag fra klokken 9 til 16 på alle teststeder frem til 6. december. Det betyder også, at borgerne i kommunen kan booke en tid til test på lørdage og søndage i de kommende to weekender.

Beslutningen om at oprette de mange teststeder i det nordvestlige Jylland hænger tæt sammen med et højt smittetryk og fundet af muteret coronavirus i mennesker, der stammer fra mink.

Det lokale smittetryk var torsdag faldet til et incidenstal (antallet af smittede per 100.000 indbyggere, red. )på247,7.. De seneste syv dage er 52 borgere i kommunen konstateret positive for Covid-19 smitte. Det placerer kommunen på en 14. plads i smittetryk målt i alle landets kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce