Annonce
Holstebro

Sansefestivalen satte gang i ganerne

Sansefestival i Struer. Thyborøn Fiskeauktion var i dagens anledning rykket til Struer. Auktionsmester Sten Rønn Steen støvede den 50 år gamle pind af. Foto: Johan Gadegaard
For 10. gang blev der afholdt Sansefestival i Struer. Med 120 stande var det den største festival nogensinde, og den var også velbesøgt.
Annonce

STRUER: En af de gæster, der har sat sit præg på årets sommer deltog også i årets Sansefestival.

Det er selvfølgelig regnen, som ikke blev væk, selvom arrangørerne havde bedt bønner til vejrguderne.

Men selvom regnen også havde løst billet til årets Sansefestival, så var der god stemning at spore blandt de mange deltagere på årets Sansefestival, som var den største nogensinde med 120 standholdere.

- Vi har været med fem eller seks gange, og selvom vejret ikke er det bedste, og gæsterne derfor ikke er så øltørstige, så må vi tage det med. Hvis man vil deltage, når det er godt vejr, så må man også deltage, når det er dårligt vejr, siger Lehmann Højriis, der tilbage i 2012 stiftede Struer Håndbryg. Lørdag brugte han tiden i mikrobryggeriets bod sammen med Kristian Kristensen.

De havde forskellige øl med, som de selv havde brygget. Der var alt fra ale, over en stout til en hvedeøl og flere forskellige hjemmebryggede ciders.

Men selvom vejret til tider var tvivlsomt, og kom med nogle ordentlige regnbyer, der kunne give børn og barnlige sjæle lyst til at hoppe i vandpytter, så var der god stemning blandt dem, der besøgte Struer Håndbryg.

- Folk vil gerne høre om, hvad vi brygger, og hvordan vi gør det. Nogle gange kommer de også og fortæller om det, de selv har prøvet, når de har stået og brygget derhjemme. Det er rigtigt hyggeligt, siger Lehmann Højriis.

- Vi har været med fem eller seks gange, og selvom vejret ikke er det bedste, og gæsterne derfor ikke er så øltørstige, så må vi tage det med.

Lehmann Højriis, stifter Struer Håndbryg

Annonce

Fra Varde til thaimad

En af de gæster, som deltog i Sansefestivalen var Lone Mathissen, der sammen med sin mand var til Sansefestival for første gang.

- Vi har sommerhus heroppe, og vi havde læst om, at det skulle foregå, og så besluttede vi os for at deltage, siger Lone Mathissen.

Hun var i løbet af lørdagens regnskyl søgt i ly under de store telte på havnen i Struer, og der var der især noget, som hun så frem til.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve alle de forskellige smagsprøver, der er på thaimad. Det har jeg set meget frem til, siger hun.

Det var 10. gang, at der blev arrangeret Sansefestival i Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Ti har søgt skoleleder-stilling

Annonce