Annonce
Struer

Sand skal sikre glat føre

Arbejdet med at gøre T:W. Jenens Plads isglat begyndte torsdag med udlægning af store mængder sand. Foto: Steffan Skov
Struer gør klar til istid med et ordentligt lag sand - forarbejdet til byens nye skøjtebane er gået i gang på T.W. Jensens Plads i Struers hjerte
Annonce

Struer: Det iskolde mål ligger fast: 11. december skal de første klinger skøjte på den nye skøjtebane i hjertet af Struer. Men før store og små kan spænde skøjterne på, så skal forarbejdet være overstået.

Det blev indledt torsdag, da entreprenørmaskinerne indtog det areal på T.W. Jensens Plads, hvor skøjtebanen skal ligge. I første omgang for at sprede adskillige kubikmeter sand ud, der skal være fundament og bære banen, når den står færdig.

Arbejdet ligger i forlængelse af kommunens beslutning om, at banen skal åbnes trods smittetal og virusbølger. Alt afhængig af størrelsen på forsamlingsforbuddet, når banen åbner, så er udgangspunktet i skrivende stund, at maksimalt ti skøjteløbere må befinde sig på banen samlet på én gang.

Det vil personale sørge for bliver overholdt, og når banen er lukket vil der være skilte, der forklarer reglerne for antallet af skøjteløbere. Når banen står færdig foran rådhuset, så skulle den omfatte tæt ved 440 kvadratmeter is.

I tilknytning til banen opstilles to huse med gennemsigtige vægge, der blandt andet skal huse udlejning af skøjter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Kommunen tilbyder lyntest til ansatte

Struer

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Struer har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce