Annoncørbetalt indhold

Sammenligningstjenester gør det lettere at finde de billige lån

Det kan være svært at finde de billige lån blandt de mange lånemuligheder på markedet. Det har især været en udfordring tidligere, da du dengang var mere eller mindre på egen hånd fra start til slut i den online låneproces. Men i dag findes forskellige sammenligningstjenester for lån, som gør sorteringsarbejdet langt nemmere og dermed øger dine muligheder for at finde de billige lån - fx Fair-laan.dk

De fleste der er på jagt efter et billigt lån ønsker at udbetalingstiden er kort og at den månedlige ydelse er lav. Derfor findes der en række faktorer som du som låntager skal tage i betragtning, før du vælger et lån.

Det kan for nogle synes usandsynligt at finde et billigt lån online, men det kan sagtens lade sig gøre - det handler blot om forberedelse og overblik.

Forberedelse og overblik

Når du bruger en sammenligningstjeneste bliver du straks præsenteret for en lang række lån som er nøje udvalgt, således at der findes forskellige alternativer og vilkår til dig. Dit fornemmeste job bliver da at sortere i udvalget, ud fra de krav som du stiller til et lån.

Opstil et budget

Dine krav til lånet skal gerne være opstået på baggrund af et realistisk opstillet budget, så du ved hvor mange penge du har brug for, samt hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

Det er derfor vigtigt at du husker alle poster i budgettet samt at beløbene er så præcise som overhovedet muligt. Fratræk udgifterne fra dine indtægter og brug resultatet derfra, da det illustrerer dit månedlige rådighedsbeløb.

Sørg altid for at tage udgangspunkt i dit budget når du søger et lån. Lån aldrig flere penge end du har behov for, da du uanset hvad kommer til at betale renter af alle lånte penge. Også i et tilfælde hvor du måske kun bruger det halve. Derudover er det vigtigt at du er realistisk angående den månedlige ydelse. Sørg for at du ikke sætter dig for hårdt i det, da det vil indebære yderligere omkostninger hvis du bliver nødt til at forlænge løbetiden eller kommer bagud med betalingen.

Sammenlign på baggrund af vigtige parametre

Når du skal sammenligne dine lånemuligheder er der flere parametre der har indflydelse på prisen på dit lån. Derfor er det vigtigt at du gør dig nogle tanker om disse begreber og vilkår, inden du beslutter dig for et lån. I den forbindelse er en sammenligningstjeneste en særligt stor hjælp, idet lånenes vilkår er opstillet på række og dermed er nemme at sammenligne.

Parametre som er vigtige at sortere og sammenligne ud fra er følgende:


  • Lånebeløb
  • ÅOP
  • Løbetid
  • Alder
  • Udbetalingstid
  • Renter
  • Gebyrer

Når du sammenligner lånene er det vigtigt også at kende til samspillet mellem flere af parametrene. De er nemlig ofte gensidigt afhængige og har derfor indflydelse på prisen alt efter hvordan faktorerne er kombineret.

Ofte vil et lån være billigst når det er et mindre lånebeløb med en højere rente og kort løbetid. Du skal dog huske at vælge lån på baggrund af dit budget og dermed ikke vælge et lån med en større månedlig ydelse end dit rådighedsbeløb kan bære.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.