Annoncørbetalt indhold

Sammenligningstjenester for kviklån kan være vejen til overblik

Vejen til overblik

Har du svært ved at finde hoved og hale i markedet for online lån? Så er du formentlig ikke den eneste. Markedet for kviklån er på kort tid blevet langt større end vi tidligere har oplevet det og flere og flere danskere vælger kviklån som økonomisk kilde, når privatøkonomien ikke slår til. Men hvordan sikrer man sig et fornuftigt og billigt kviklån? Det gøres først og fremmest ved at skabe sig et overblik - og det får du nemt og hurtigt via en sammenligningstjeneste.

Hvad kan en sammenligningstjeneste?

En sammenligningstjeneste er simpelt forklaret en kviklån oversigt, hvor du som låntager nemt og hurtigt kan orientere dig blandt en lang række kviklån samlet på én side, fremfor individuelle websites. På den måde er en stor del af det indledende research arbejde allerede gjort for dig og du kan derfra sammenligne lånene på baggrund af din økonomiske situation. Det er netop dette indledende research arbejde som kan være en udfordring for mange, og er formentlig også en af grundene til at nogle danskere ender ud med en stor gæld, fordi de har taget en forhastet beslutning om et kviklån.

Det er vigtigt at have overblik over lånemarkedet og de parametre som har indflydelse på prisen på lånene - og det gælder gennem hele låneprocessen. Når du som låntager har overblik over din låneproces, vil det være langt nemmere at finde frem til et lån som passer til dine behov og din økonomiske situation.

Gennemsigtighed på lånemarkedet

Når lånene er samlet på én side fremfor flere, skabes der gennemsigtighed på lånemarkedet, hvilket gør dig som låntager i stand til at frasortere de lån som enten er for dyre eller som ikke passer til din økonomiske situation. Ved at se lånenes vilkår på en samlet side bliver det nemmere at sammenligne en stor andel lån, uden at det kræver en stor indsats af dig.

Sammenlign lånene ud fra vigtige parametre

Det er vigtigt at du som låntager sørger for at bruge oversigten over kviklån til at sammenligne lånene ud fra de parametre som har indflydelse på lånets pris. Men for en låntager som låner penge for første gang, kan det være svært at vide hvilke parametre man bør kigge efter. Og det er forståeligt, da der findes en række parametre som er vigtige i forbindelse med lånets pris og andre vigtige vilkår:


  • Renten
  • Gebyrer
  • Løbetid
  • ÅOP 'Årlige Omkostninger i Procent'

Ved at sammenligne lånene på baggrund af ovenstående parametre, mindsker du risikoen for at skulle døje med skyhøje renter eller ubehagelige overraskelser undervejs i din låneproces. For når du sammenligner på baggrund af disse parametre, er du allerede gjort bekendt med vilkårene. Det er dog vigtigt at du stadigvæk læser det med småt, når du gennemgår kontrakten og sørger for at alt ser ud som det skal være.

Lån altid med udgangspunkt i din økonomiske situation

Udover at vælge et lån på baggrund af de vigtige parametre, er det vigtigt at du også udvælger et lån på baggrund af din økonomiske situation. Både ud fra hvordan din økonomi som den ser ud nu og i fremtiden.

Læg derfor et realistisk budget, som bliver grundlaget for din låneproces. Budgettet kan hjælpe dig til at få overblik over din økonomi og dermed finde frem til hvor mange penge du har behov for at låne.

Derudover bør dit budget også være grundlag for dit valg af løbetiden. Hvis du har få økonomiske midler til rådighed i måneden vil det formentlig være mest realistisk med en længere løbetid og dermed et mindre afdrag i måneden. Men hvis din økonomi derimod tillader dig at afdrage et større beløb, kan en kort løbetid være det rette valg. På den måde bør din nuværende og fremtidige økonomi altså have stor indflydelse på dit valg af lån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.