Annonce
Holstebro

Salonerne jubler: Nu må der igen masseres, tatoveres og vokses

38-årige Michael Sørensen var en af de første, der gjorde brug af massageklinikken Rojanas genåbning denne tirsdag. Han døjer med rygproblemer og har i dén grad savnet sine månedlige behandlinger under nedlukningen. Foto: Johan Gadegaard.
Der er gang i salonerne overalt i Holstebro denne tirsdag, hvor genåbningens glæde er skyllet ind over indehavere og kunder.

Holstebro: Nålene snurrer løs denne tirsdag, hvor genåbningens glæde strømmer ud på hudlagene her i tatovørsalonen Skin & Colours i Holstebro. Indehaver Dorthe Romain har ventet - med en hvis utålmodighed på den her dag:

- Det har været med røde tal og overtræk på kontoen i lang tid nu. Vi var endda en af dem, hvor kompensationen var forsinket, så vi først kunne få den her for 14 dage siden. Så det har været med sparekniven på - for vi er jo begge her i butikken og får jo ikke indtægt andre steder fra, siger hun - underforstået, at hun driver salonen her med sin mand.

Der er travlt i dag. Ikke udsigt til andet de kommende dage og uger frem.

- De næste to-tre uger er der næsten helt booket op. Og vi skal passe på ikke at få for travlt til eksempelvis frokostpauser, for vi skal passe på vores koncentration - vi laver jo et stykke arbejde, folk skal have siddende på sig hele livet, siger hun.


Jeg tror ikke, jeg får frokostpause i dag. For der er mega run på, og der er booket fra morgen til aften i noget, der ligner en måneds tid - for mit vedkommende.

Bianca Ståhl, indehaver Bianca Pure Skin


Travlhed er der også her hos Bianca Pure Skin. Her springer man maden over:

- Jeg tror ikke, jeg får frokostpause i dag. For der er mega run på, og der er booket fra morgen til aften i noget, der ligner en måneds tid - for mit vedkommende, siger indehaver Bianca Ståhl, der har to andre fastansatte og tre hjælpepiger i salonen.

Hun har klaret sig "okay" gennem nedlukningen.

- Jeg har haft en god økonomi. Jeg har ikke været nervøs for, at det ikke var noget, jeg skulle kunne klare. Jeg har godt været klar over, at alt, der blev tjent op til jul, skulle lægges fra, så jeg har ikke været nede at skrabe bunden, siger hun.

Annonce

Rygskub til manden på hjemmekontoret

I thai-massageklinikken Rojana, glæder også indehaver Rojana Panthama sig over genåbningen.

- Helt så travlt som frisørerne har vi ikke. For mange, der har ondt i ryggen, har jo stadigvæk under nedlukningen kunnet gå til læge eller fysioterapeuter. Så ventetiden lyder - trods alt - "kun" på to-tre dage.

Michael Sørensen er en af de kunder, der har taget turen herned i dag. Han bor i Holstebro, og havde forud for dagens massagetid klokken 13.45 taget turen ned til kviktestcentret klokken otte for at lade sig teste - og dermed kunnet få en adgangsbillet til behandlingen i dag:

- Jeg stilte mig i kø til kviktest klokken 8.04, og først klokken 9.22 var jeg igennem. Og der nåede da så også at komme et par snebyger, mens jeg stod og ventede, siger han.

Men behandlingen skal nu nok være ventetiden værd. For den 38-årige salgschef har ad flere omgange døjet med ryggen. Og arbejdet på hjemmekontoret har ikke ligefrem gjort problemerne - eller smerterne - mindre:

- Det er primært lænden, jeg døjer med, men det er blevet forværret de sidste måneder, hvor jeg har måttet tage mere smertestillende i den periode. Vi har jo haft lockdown - også i Topdanmark, hvor jeg arbejder, og den stol, jeg har siddet på derhjemme, har nok ikke lige helt været indrettet til det, siger han.

Derfor er der i dag udsigt til den helt store behandling.

- Det er en time med dybdegående massage for at få løsnet op i ryggen og benene og nakken også. Og så er der jo også noget velvære i det - det er jo en time, hvor man lige får ro på systemet i en hektisk hverdag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce