Annonce
Vinderup

Sahl-par blev selvstændige: Har fået mere tid til familien

Sara Larsen hendes mand, Rene Larsen har startet egen virksomhed sammen. Privatfoto
Sara Larsen og hendes mand Rene har startet nyt firma fra deres nedlagte landejendom ved Sahl.

Sahl: Det var ikke altid at hverdagskabalen ville gå op, som de gerne ville det. Med to fuldtidsjobs og tre børn på henholdvis 3, 10 og 11 år, kunne hverdagen indimellem være en svær jonglering. Der manglede mere fleksibilitet.

Derfor besluttede 40-årige Sara Larsen og hendes 39-årige mand, Rene, sig sidste år for at starte eget firma. Og da Rene, som til dagligt arbejder som projektleder på Vald. Birn, har en stor kærlighed for fotografi, og har taget flere fotos af Vinderup-områdets natur på diverse familieudflugter, købte parret en storformatsprinter, og startede firmaet TL Tryk.

Firmaet sælger plakater af både lokalområdets natur, plakater med byvåben og illustrationer af videospil-karakterer.

- Nu prøver vi det af. Vi har ikke oprettet firmaet fordi det skulle give en vis indtjening. Men det har været helt vildt sjovt at arbejde sammen som par, og det har givet os mere tid til familien, siger Sara Larsen, der fortsat arbejder som konsulent for Børn og Familiecentret i Struer Kommune syv timer om ugen, men nu bruger resten af tiden på at drive firmaet.

Annonce

Den unikke faktor

Printeren og kontoret har parret sat op i deres stuehus, og indtil videre er der blevet solgt lige knapt et halvt hundrede billeder. Men det er også først nu - i foråret 2020- at virksomheden for alvor er startet op.

- Plakatbranchen er en svær branche at komme ind i, for mange laver plakater. Men vi tænker, at når det er så unikke billeder, som vores naturbilleder fra Vinderup-egnen, så tror vi på det, siger hun.

Det er naturbillederne fra Ejsing Strand og Handbjerg Marina, der er blevet solgt flest af indtil videre, tilføjer hun.

Firmaet har desuden fået flere opgaver udefra - med at køre ud og tage billeder af folk. Men flere aftaler, har coronavirussen dog aflyst.

Indtil videre er der ikke noget fast mål for den nye virksomhed.

- Omvendt har vi jo ikke rigtigt nogle udgifter. Så indtil videre giver vi det indtil sommerferien for at se om der er salg i det, siger Sara Larsen, der dog håber engang at kunne arbejde fuldtid i plakatvirksomheden.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce