Annonce
Debat

S slækker på udlændingepolitik

Kristian Pihl Lorentzen. Pressefoto

Debat: Trods klare løfter om det modsatte må vi desværre konstatere, at S-regeringen siden valget har lempet udlændingepolitikken på en række områder. Eksempelvis har regeringen har valgt at bruge 300 millioner kroner på at belønne især arbejdsløse udlændinge.

Med regeringens politik får en gruppe i kontanthjælpssystemet et månedligt tilskud til ydelsen. Det er forældre, som er berørt af kontanthjælpsloftet og/eller modtager integrationsydelse, som modtager det skattefrie tilskud. En enlig integrationsydelsesmodtager med for eksempel to børn kan få 2000 kroner skattefrit ekstra hver måned.


Annonce

Regeringen gør det dermed mindre attraktivt at arbejde, men mere attraktivt at søge asyl i Danmark. Vi har brug for det stik modsatte.

Kristian Pihl Lorentzen, MF, V.


Nye tal viser, at antallet af modtagere af regeringens højere offentlige ydelser siden august 2019 har ligget på mellem 13.000 og 13.800 hver måned. Næsten to ud af tre af modtagerne har ikke-vestlig baggrund. Dermed har mellem 8000 og 8300 ikke-vestlige indvandrere hver måned fra august 2019 og frem til april 2020 fået en højere offentlig ydelse som følge af regeringens politik.

Regeringen gør det dermed mindre attraktivt at arbejde i Danmark. Vi har brug for det stik modsatte.

Venstre insisterer på en fast og fair udlændingepolitik. Derfor vil vi afskaffe de højere ydelser til arbejdsløse indvandrere Indvandrere skal forsørge sig selv og bidrage til fællesskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce