Annonce
Sport

Jørgen Søvndal har mistet gnisten: Langhøjs badminton-eventyr er slut

Jørgen Søvndal har i mange år været lig med eliteprojektet i Langhøj Badminton, men nu er eventyret slut. Foto: Morten Stricker
I en stribe år har Langhøj med stor fart bevæget sig mod toppen af Badmintondanmark, men nu er eventyret slut. Holdejer Jørgen Søvndal har droppet projektet og trukket holdet fra 1. division.

Asp: Det er knap syv år siden at Jørgen Søvndal meldte ud, at han ville føre badmintonholdet i Langhøj fra serie 2 til Badmintonligaen. Herfra fulgte en stribe år med oprykning på oprykning, indtil man nåede landets næstbedste række, 1. division.

De seneste to sæsoner har klubben vundet 1. division og kvalificeret sig til ligaplayoffkampene, men uden at lykkedes med at tage det sidste skridt ind i det forjættede land.

Og nu bliver 1. division så punktum for Langhøj-eventyret. Holdejer Jørgen Søvndal har mistet gnisten og valgt at trække holdet.

- Det er mig, der har trukket læsset, og hvis man ikke længere selv brænder for det, så mister man lidt lysten, fortæller Jørgen Søvndal til TV 2 SPORT.

- Man skal være glad for at tage ud og se spillerne. Men hvis man er ligeglad med at tabe, er det ikke så sjovt.

Langhøjs spillere er nu fritstillet til at skifte til andre klubber, mens Holbæk overtager Langhøjs plads i 1. division.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HB

HB hentede tredje udesejr i træk

Leder For abonnenter

Lad nu bare forældrene være forældre på deres måde

Ingen ferieuge uden historier i medierne, som til hverdag næppe havde fået stor opmærksomhed. Nogle kalder det lidt nedladende agurketids-historier, men ofte kaster den slags ret interessante ting af sig. Og ofte giver ferie hos politikere og embedsmænd mulighed for at fortælle noget om helt almindelige mennesker. Det er som udgangspunkt positivt. Denne efterårsferies store historie uden stor relevans er historien om forældre, der ønsker at få deres børns skolefoto manipuleret. Ikke mindst harmen over disse forældre og den massive afstandtagen til redigering af virkeligheden har fyldt meget. Meningsdannere og politikere - og mange andre - har med glæde delt deres egne gulnede skolefotos på sociale medier. Ledsaget af mere eller mindre harmdirrende kommentarer om nutidens forældres forkvaklede syn på udseendet. Det er en automatredaktion, og den er ærligt talt kedelig. Det er også helt ligetil at lange ud efter forældregenerationen og dennes tilgang til børn og opdragelse. For den er unægtelig anderledes end den forriges. For slet ikke at tale om forskellen, hvis vi går to generationer tilbage. Vi kan hurtigt blive enige om, at børn skal have lov at være børn, og at vi skal passe på med, hvor store krav om perfektion, vi flasker dem op med. Men udviklingen giver altså nye muligheder, som de unge ser som noget helt naturligt. Til hverdag er der digitale filtre på billederne, så det hele tager sig lidt bedre ud. Og selv måske skal være en af de rigtig gode dage, hvis vi i virkeligheden skal leve op til udseendet på billedet, foretrækker vi helt naturligt den pæne udgave, når vi viser os frem. Hvorfor skulle det være anderledes for børnene? Hvor langt skal man alternativt gå for at sikre autenticitet i billederne? Skal det tages om, hvis øjnene er halvt lukkede? Skolefotoet er i sig selv ret ligegyldigt for samfundet. Men historien er interessant, fordi den siger noget om os. Og det gør reaktionerne i høj grad også. Børnene skal have lov at være børn, ja. Men skal forældrene ikke også have lov til at være forældre på den måde, de nu finder rigtigt?

Erhverv

Frygt for skadedyr lukker Netto

Annonce