Annonce
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Søren V. Jensens firma af samme navn har overtaget Tangsø Murer. Arkivfoto
Entreprenørfirmaet Søren V. Jensen overtager Tangsø Murer 1. juni - for meget arbejde ved at have lille selvstændig virksomhed, mener ejeren
Annonce

Rom/Bækmarksbro: Fra 1. juni har entreprenørfirmaet Søren V. Jensen i Rom overtaget murerfirmaet Tangsø Murer, der ligger på Søhusvej ved Bækmarksbro.

Indehaver Jesper Søgaard og hans tre medarbejdere følger med i overtagelsen.

- Det er meningen, at vi vil fortsætte de opgaver, Tangsø Murer er i gang med, og forhåbentlig kører vi også de opgaver, som firmaet har i ordrebogen. Men det er selvfølgelig op til dem, der har bestilt arbejdet, om de ønsker, at vi som virksomhed skal overtage dem, siger Søren V. Jensen, medindehaver af firmaet med hans eget navn.

- Jesper Søgaard har ønsket at overdrage sin virksomhed til os, fordi blandt andet det administrative arbejde i en mindre virksomhed er forholdsvis stort. Fra vores side ser vi en fordel i at få flere dygtige medarbejdere ind i virksomheden, og vi kan samtidig udvide vort kundegrundlag, siger Søren V. Jensen.

Han kan nu notere sig, at hans virksomhed fremover har cirka 35 medarbejdere.

- Vi har i de senere år fået en hel del flere private kunder med mindre opgaver, hvor vi før fortrinsvis arbejdede med store opgaver. Det betyder, vi har mange opgaver af forskellig størrelse i gang. Lige nu er det vel 130 opgaver af forskellig størrelse, så jeg kan godt forstå, Jesper Søgaard kan se en fordel i at komme med i en større virksomhed, hvor der er flere kræfter til at tage sig af det administrative.

Det bekræfter Jesper Søgaard.

- Mange siger, at når de når 40 år, så vil de prøve at være selvstændig. Jeg er 37 år, og jeg har været selvstændig siden 2006, hvor jeg blev medindehaver af Tangsø Murer sammen med Poul Erik Kristensen. Jeg overtog Tangsø Murer selv i 2013, og nu er jeg nået dertil, hvor jeg gerne vil have hjælp til arbejdet, siger Jesper Søgaard.

Der er nemlig travlt - og for et lille firma meget travlt, når man som indehaver både skal være otte timer på arbejdspladsen og derefter skal på kontoret for at udregne tilbud, sende regninger ud og meget andet administrativt.

- Man er aldrig færdig, når man rejser sig fra skrivebordet, og det ligger der stadig, når man kommer tilbage. Det er ikke, fordi der ikke er noget at lave, jeg vælger denne løsning. Det er håbet om at få en mere rolig arbejdsdag. Jeg vandt for eksempel tilbygningen på Bøvling Idrætsefterskole sidste år, hvor der så skulle laves en del mere end først antaget. Min sommerferie blev på en enkelt dag, fordi jeg var nødt til at arbejde hele tiden for at nå det. Det slider i længden, siger Jesper Søgaard.

Han glæder sig også til at være en del af noget større.

- Vi vil kunne klare opgaver hurtigere, fordi vi bliver en del af noget større, hvor man kan flytte flere medarbejdere til, hvis der er brug for det. Og der er for eksempel også nogle, der kan bryde ned, så vi som murere ikke også skal det, og vi vil så kunne koncentrere os om vort fag, nemlig at mure. Jeg er sikker på, det bliver godt, siger Jesper Søgaard.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce