Annonce
Holstebro

Søren Gade vil holde sit løfte og tabe sig - igen

Søren Gade (V) vil tabe sig. Foto: Thomas Lekfeldt
Annonce

Holstebro: Det var døtrenes fortjeneste dengang, og går det, som Søren Gade forventer, så bliver det også Ida og Mettes skyld, at han snart giver sig i kast med et stort vægttab. Igen.

For nok er Søren Gade først og fremmest kendt for politik, men i 2011 fortalte han også om et vægttab, der var så stort, at det helt forandrede hans udseende. På et halvt år tabte han 25 kilo.

"Du er for tyk, sagde en af pigerne til mig. Jeg bliver vred, hvis du ikke kan følge mig op ad kirkegulvet, den dag jeg skal giftes," havde en af døtrene sagt til Søren Gade - fortalte han blandt andet i et foredrag på Hadsten Højskole i 2011.

For ni år siden havde den buttede Søren Gade på kort tid forvandlet sig til en slank udgave. Nu vil han gøre noget lignende. Arkivfoto: Morten Stricker

Nu er den så gal igen. Både med vægten og døtrenes reprimande.

Til Billed-Bladet fortæller Søren Gade, at han har lovet at tabe sig, fordi datteren Mette skal giftes næste år, så det bliver en slankere udgave af den tidligere forsvarsminister, der følger datteren op ad kirkegulvet.

- Jeg kommer til at gøre det ligesom sidst. Kød, æg, fisk og grøntsager samt gåture. Det virker. Men det blev også for meget sidste gang. Jeg kunne pludselig godt forstå det der med spiseforstyrrelser. For når jeg havde tabt mig et kilo og sådan set var der, hvor jeg skulle være, så tænkte jeg: “Njaa, lige et kilo mere”. Man blev alt for fokuseret på det, siger Søren Gade til Billed-Bladet, og tilføjer:

- Det er selvfølgelig irriterende, at vægten er røget op igen, men det er jo ikke værre, end jeg bare kan tage mig sammen. Jeg har jo gjort det før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce