Annonce
TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

TTH Holstebro har ifølge avisens oplysninger kastet snøren ud efter Sønderjyskes stortalent Aaron Mensing. Foto: Ole Nielsen
Avisen erfarer, at 21-årige Aaron Mensing er en af de spillere, TTH Holstebro har i kikkerten til fremtidens hold. Parterne er i dialog, siger kilder.

Holstebro: I efteråret lykkedes det Sønderjyske at ændre kontrakten med klubbens fremadstormende stortalent Aaron Mensing. Ændringen fjernede en klausul i hans kontrakt og bandt ham til sommeren 2020.

Men når kontrakten udløber efter næste sæson, drømmer man i TTH Holstebro om at kunne overtage den dygtige venstreback, der i denne sæson har scoret 151 mål i 27 ligakampe. Avisen erfarer fra flere kilder, at TTH arbejder på at snuppe et af de mest spændende navne i dansk håndbold.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Lige nu har vi fuldt fokus på den sæson, vi er i gang med, siger direktør John Mikkelsen.

Samme melding kommer fra hovedpersonen selv.

- Nej, det har jeg ikke lyst til at kommentere, siger Aaron Mensing.

Det er efterhånden ikke unormalt i dansk håndbold, at man skal være tidligt ude for at få fingre i nogle af de mest interessante spillere på markedet. Sidste sommer var TTH Holstebro også tidligt ude i markedet og sikrede sig kontrakter med Allan Damgaard og Johan Meklenborg til den kommende sæson.

Plads på årets hold

Ifølge denne avis oplysninger er parterne dog allerede i dialog. Om det så vil lykkes at lukke en aftale med Aaron Mensing er en anden sag.

Den unge mand fra Rinkenæs er en eftertragtet herre i mange klubber, ligesom han selv har luftet drømme om en fremtid i den tyske Bundesliga.

Mensing har i denne sæson været en helt afgørende spiller for sønderjyderne, indtil en skade spolerede resten af slutspillet for venstrebacken. Mensings bedrifter i denne sæson gav ham en plads på årets hold i grundspillet.

TTH har allerede en gang i dette forår været på rov i den sydlige del af Jylland, da man lokkede højrebacken Nikolaj Enderleit væk fra Ribe-Esbjerg, som ellers hellere end gerne havde forlænget med den talentfulde bagspiller. Enderleit tiltræder i Holstebro efter sommerferien på en fire-årig kontrakt.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce