Annonce
Debat

Sæt pris på erhvervslivet

Klaus Flæng. Pressefoto

Læserbrev: I den forgange uge kunne vi på Vinderupegnen fejre 100 års fødselsdag for Priess A/S. En traditionsrig virksomhed, som er stærkt lokalt forankret og med vestjyske værdier.

En virksomhed, der i et helt århundrede har formået at tilpasse sig et marked, som hele tiden efterspørger noget nyt. Det kræver vedholdenhed, evner og vilje til at omstille sig. Det har man haft på Priess i 100 år, og det kan vi alle sammen være stolte af.

I Holstebro Kommune er der brug for at have et stærkt og mangfoldig erhvervsliv. Et erhvervsliv, der bidrager med skatteindtægter, tiltrækker arbejdskraft og borgere til kommunen. På den måde så er erhvervslivet en vigtig bidragsyder til kommunens forsatte udvikling, og det skal vi forstå at værdsætte og sætte endnu mere pris på.

Annonce

Erhvervsforum Holstebro blev etableret i 2019 og har siden da haft markant vokseværk og tæller nu snart 250 medlemmer. En spirende erhvervsbevægelse, der vil arbejde for erhvervsudvikling og skabe bedre vækstvilkår for erhvervslivet. Denne udvikling bør vi i min optik støtte endnu mere op om ved de igangværende budgetforhandlinger. Erhvervsforum har brug for at få styrket organisationen, og kigger vi lidt rundt til vores naboer, så har flere af dem gjort det samme.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at et stærk og aktivt erhvervsforum i Holstebro Kommune vil sætte endnu mere skub i tiltrækningen af flere virksomheder til vores kommune og samtidig også virke som konstruktiv sparringspartner for andre virksomheder og rådhuset.

Vi er godt på vej, der er kommet styr på bunkerne af byggeansøgningerne, og vi overholder servicemålene, endda med luft til grænsen, men der skal mere til.

Vi har brug for et erhvervsforum, som tænker og arbejder bredt i hele kommunen, og som formår, at være talerør for alle virksomheder. Vi er bedst, når vi slår kræfterne sammen og trækker den samme vej, og med det i mente så skal vi som erhvervskommune i vækstjylland selvfølgelig også bidrage til dette.

Det kan vi gøre, dels ved at støtte økonomisk op om udviklingen af erhvervsforum, vi kan forbedre indgangen til og vejen igennem rådhuset og sikre os, at vi som kommune leverer den service med den rette faglighed og kvalitet, man med rette kan forvente af en kommune, der vil udvikle sig endnu mere.

Vi er godt på vej, der er kommet styr på bunkerne af byggeansøgningerne, og vi overholder servicemålene, endda med luft til grænsen, men der skal mere til, og jeg håber derfor, at et enig byråd også her vil stå sammen og afsætte de midler, der skal til for at vi kan udvikle os endnu mere.

Vi skal forsætte med at sætte pris på erhvervslivet.

Annonce
Erhverv

Gårdejer undrer sig: Blev bedt om at tilbagekalde grillpølser efter fire timer langt besøg

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Biograf gentager gallaåbning - halvandet år efter åbning: - Åbningen af Big Bio Holstebro har været mit livs mareridt

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Erhverv

Lyd fra Lydens By skrev historie: 50.000 koncertgæster til The Minds Of 99 i Parken fik leveret vellyd af lokalt firma

Sport

Bedsteveninder og bryllups-buddies delte guld og sølv imellem sig

Holstebro

V-borgmesterkandidat ønsker direkte duel med borgmesteren: Østerby siger nej tak

Holstebro For abonnenter

Spidskandidater: Nærmest umuligt at hente stemmer, men vælgermøder er ikke spild af tid

Debat

Debat: Der mangler milliarder til cykelstierne

Holstebro

Han var fuld, påvirket af narko og endte på taget i Vandkraftsøen

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Struer

Staten vil plastre bugten til med muslingefarme - Struer Kommune siger nej tak, ikke her

Sport For abonnenter

9 år, 404 kampe og ny kamprekord-holder: Holstebro er blevet mit hjem, det er her jeg hører til

Holstebro

Bilisterne stødte sammen - passagererne kom op at slås

Annonce