Annoncørbetalt indhold

Sæt prikken over i'et med smykker fra Pilgrim

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mode fylder meget hos de fleste, hvilket det altid har gjort, men selv hvis du ikke går så meget op i dyre mærkevare og så videre, så kan smykker gøre alt for din stil. Med et minimalistisk og enkelt outfit, kan du vælge smykker til at sætte prikken over i'et, og tilføje nøjagtig de smykker som giver dig det udtryk du ønsker. De fleste bruger smykker hver dag, der behøves ikke en særlig lejlighed, dog er smykker også den perfekte accessory til at skabe et vildere outfit til særlige begivenheder. Står du og mangler nogen form for smykker, så kan du finde lige det du ønsker, så klik her.


Annonce

Den perfekte gave

Står du tilfældigvis at mangler en gave til en ven, mor, kæreste, søster eller andet? Så er smykker det klassiske og sikre valg til en gave som vedkommende med sikkerhed vil sætte pris på. Man kan aldrig få for mange smykker, der findes et hav af forskellige smykker med forskellige udseende, så det bliver aldrig for meget, tværtimod. Pilgram smykker tilbyder alt fra halskæder, fingerringe, øreringe, ankelkæder, armbånd, vedhæng samt ure og solbriller, i forskellige farver så som guld, sølv, rosa guld, og nogle med krystaller, sten og perler. Der er noget til enhver smag.


Personlig gave

Smykker er den personlige og sikre gave. Ønsker du at give en mere personlig gave, som også er brugbar og som vedkommende ikke glemmer? Med smykker giver du den heldige et minde som han/hun kan beholde for evigt. Derfor kan smykker bruges som gave til enhver lejlighed, fødselsdag, konfirmation, studentergave, smykker virker hver gang. Måske ønsker du ikke nødvendigvis en personlig gave, på den baggrund er smykker også den perfekte gave. Selvom vedkommende ikke står dig som den nærmeste, kan smykker være en super gave, så længe personen er til lidt selvforkælelse af accessories og kan lide at tilføje lidt ekstra til sine outfits.


Vær med på moden

Pilgrim smykker giver et stort udvalg af smykker i forskellig farver, former, størrelser og så videre, dog har alle smykker det tilfælles, at følge nutidens trends og mode. Du kan derfor finde designs som giver helt enkle udtryk, men også smykker som er vildere med flere farver, perler og detaljer. Ved ovenstående link kan du finde disse mange smykker og udvælge det som du forestrækker allermest, eller forkæl en anden og vælg det smykke vedkommende vil elske. For hvem bliver ikke glad for et smykke?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.