Annonce
Erhverv

Danskerne har behov for at handle hjemmefra: Thyborøn-virksomhed sælger markant flere fisk via nettet

To dage i ugen sender Harald Iversen og Søn fisk ud til kunder i hele landet. Pressebillede
Harald Iversen og Søn i Thyborøn kan tydeligt mærke, at coronakrisen har givet danskerne behov for at handle fødevarer hjemmefra - der er kommet markant flere kunder i virksomhedens webshop, PostFisk.
Annonce

Thyborøn: Harald Iversen og Søn i Thyborøn har de seneste måneder oplevet en stigende interesse for at handle i deres webshop, PostFisk, og her under coronakrisen er interessen nærmest eksploderet.

Det har betydet, at Thyborøn-virksomheden nu sender fisk ud til kunderne to dage i ugen i stedet for én dag. Kunder over hele landet kan nu modtage fisk fra Thyborøn både onsdag og fredag.

- Samtidig med at vi nu sender ud to dage i ugen, så har vi to-tre gange så mange kunder pr. afgang. Så vi kan konstatere, at folk gerne vil have fisk til døren, siger Martin Hansen, der er eCommerce manager hos Harald Iversen og Søn og har ansvaret for virksomhedens detailafdeling.

Der bliver således sendt over 100 Postfisk-kasser af sted to gange i ugen.

- Samtidig kan vi også se, at mange køber stort ind for tiden. Det er selvfølgelig også det, hele vores koncept går ud på - nemlig at købe større mængde og betale mindre, siger Martin Hansen.

Harald Iversen og Søn har normalt også to fiskebiler, der kører rundt til faste holdepladser i hele Jylland. I webshoppen kan man også bestille fisk til levering i fiskebilerne. I øjeblikket holder de fiskebiler dog stille for at undgå smitte med coronavirus.

Vi kan se på vores adresselister, at vi sælger til hele landet, og der kommer mange nye kunder til i disse dage.

Martin Hansen, ansvarlig for detailafdelingen i Harald Iversen og Søn

Annonce

Ferske og frosne

PostFisk bliver sendt ud med fragtfirmaet Xpressen. Når de bliver hentet i Thyborøn, bliver de i første omgang kørt til Xpressens central i Herning, hvorfra varerne bliver kørt ud i hele landet. Der er både ferske og frosne fisk i flamingokasser, og de er pakket på en sådan måde, at de kommer frem til kunderne i god stand.

- Vi kan se på vores adresselister, at vi sælger til hele landet, og der kommer mange nye kunder til i disse dage, siger Martin Hansen.

Harald Iversen og Søn opkøber fisk på forskellige fiskeauktioner i Danmark og sender dem til udlandet, og eksporten er det klart største forretningsområde for Thyborøn-firmaet.

Eksporten er til gengæld faldende i disse coronatider, hvor Europa er lukket ned.

- Selv om der stadig skal fødevarer rundt i Europa, så eksporterer vi ikke nær så meget som tidligere. På den baggrund er det selvfølgelig godt, at vi har fået ekstra travlt med vores PostFisk, siger Martin Hansen.

Firmaet på Rødspættevej har cirka 20 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce