Annonce
Ulfborg/Vemb

Sælger 'landets måske billigste sommerhusgrunde'

Det er her - på Musvitvej i Husby, at de fire investorer har sat deres drøm om et boligfællesskab til salg. Ikke langt fra sommerhusområdet Vester Husby. Privatfoto: Niels Sennicksen
Annonce

Husby: Et moderne fællesskab. En nytolkning af landbysamfundet. Ideerne om, et boligfællesskab var mange, da fire investorer i 2006 gik sammen om at købe et areal på Musvitvej i Husby. Her kunne der laves 25 grunde til fleks- fritids- eller helårsboliger på "Gadekæret" - som boligområdet skulle hedde.

Byggegrundene, der er en tidligere kommunal udstykning, er byggemodnet med tilslutningsafgift betalt. Siden er udviklingen af projektet gået i stå. Og de fire herrer er blevet en del år ældre.

- Derfor sælger vi det nu. Der er gode muligheder i det, og vi burde selv have udnyttet det, men nu håber vi, at nogle andre kan vække ideerne til live igen, siger Niels Kristian Andersen, medejer af selskabet Husby Udvikling ApS, som nu er sat til salg for 1,2 millioner kroner.

- Det ligger jo ikke kystnært, men grundene er byggemodne, så man får meget for pengene. Jeg tror det må være landets billigste sommerhusgrunde, siger Niels Kristian Andersen, der er fyldt 71 år, og som er arkitekt i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce