Annonce
Ulfborg/Vemb

Sælger campingpladsen - håber det bliver til en minkmand

Gerda og Mogens Johansen fortsætter arbejdet på campingpladsen indtil der kommer en køber. Men beslutningen er taget - pladsen skal sælges. Privatfoto: Mogens Johansen
Gerda og Mogens Johansen sælger nu den campingplads, de har drevet siden 2004.

Thorsminde: Det er alderen, der er begyndt at trykke. Der må nye kræfter til, hvis campingpladsen i Thorsminde skal udvikles yderligere. Det er 65-årige Gerda Johansen og hendes mand Mogens på 69 år enige om.

- Vi er ved at være gamle i gårde begge to. Nu skal der nogle unge kræfter til, siger Gerda Johansen.

Derfor har parret nu valgt at sætte campingpladsen til salg. Endnu ikke med ønsket om at få sat en ejendomsmægler på - de prøver lige med revisorhjælp først.


Der står jo over hundrede minkfarmere bare her i Holstebro Kommune, der nu skal finde noget nyt at lave, så vi kunne da godt glæde os over, hvis det var en af dem, der fik pladsen.

Gerda Johansen, ejer af Thorsminde Camping


Prisen er 14,5 millioner kroner, og det er en fair pris, mener de begge, for pladsen er veldrevet. Og sidste år hjalp corona omsætningen på vej. Årsresultatet satte ny rekord med 940.000 kroner efter skat.

- Så det er en god forretning, siger Gerda Johansen.

Parret har haft pladsen siden 2004. Dengang havde de lige solgt deres gård med 600 søer. De havde nærmest ingen erfaring med campingmiljøet, og der gik kun 14 dage fra de fik ideen, til campingpladsen var købt.

- Men som min mand sagde, da vi købte det; der er jo egentlig ikke så stor forskel på at drive et landbrug. Ligesom med en svinebesætning skal man jo skal hele tiden sørge for, at alle har det godt, og man er på arbejde hele tiden, griner Gerda Johansen.

Annonce

En minkmand

Måske på grund af parrets baggrund i landbruget, håber hun, det er en tidligere landmand, der byder på pladsen:

- Der står jo over hundrede minkfarmere bare her i Holstebro Kommune, der nu skal finde noget nyt at lave, så vi kunne da godt glæde os over, hvis det var en af dem, der fik pladsen, siger hun.

I et hus ved pladsen, hvor der årligt er 33.000 turistovernatninger, har parret boet i højsæsonen. Om vinteren har de taget "hjem" til huset i Brande - de købte for fire år siden. Og det er da også det hus, de vender snuden mod, når det lykkes at finde en køber.

Og hvad skal de så lave?

- Vi skal være pensionister. Få noget mere tid til børn og børnebørn. Man skal jo stoppe, mens legen er god, siger Gerda Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

44 sorte minutter knækkede HB på Sydfyn

Annonce