Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du dig det billigste lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det danske online lånemarked kan nogle være en smule uoverskuelig at finde rundt i, og med den seneste tids enorme fokus på den globale økonomi, er det godt at vide, hvordan du får det billigste lån, hvis du skal låne penge i nærmeste fremtid.


Annonce

Brug en låneformidler

Der er mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til låneudbydere og de mange tilbud. Men eftersom det fundamentale, nemlig det antal penge, man har brug for, ikke ændrer sig af dette, så kan det give mening at gøre det mere simpelt at finde det rette lån.


Lån penge gennem en formidler, der tager sig af den tidskrævende proces, det kan være, at undersøge markedet. I modsætning til ejendomsmæglere, tager låneformidlere ikke penge for at finde det bedste lån til dig. Regningen ender i stedet hos bankerne, og derfor kan du altid benytte dig af en låneformidler, inden du skal til at låne penge.


Et godt råd er også, at du starter med at få et tilbud af din egen bank, men uanset hvor godt et tilbud du får, bør du sammenligne med andre banker. Ellers risikerer du at komme til at betale for meget for dit lån. Lån er ens, uanset om du låner af din egen eller en anden bank, men det er prisen langt fra.


En gennemgang af 25 banker viser nemlig, at der er op til 5.5 ganges forskel på det billigst og dyrest mulige lån. Forestil dig, at du skulle betale fem gange mere for dine varer, næste gang du var nede og handle. Ikke en særligt behagelig tanke.


Sammenlign ÅOP hos forskellige banker

ÅOP er muligvis et fremmed begreb for dig, men det er det absolut stærkeste værktøj i kassen, når du skal vælge dit næste lån. ÅOP er nemlig boremaskine, hammer og tommestok samlet i ét begreb.


ÅOP er en forkortelse af årlig omkostning i procent, og er den samlede pris, du årligt skal betale for at låne penge. Jo lavere en ÅOP, jo billigere er lånet.


Ansøg om alle typer lån online

Helt overordnet kan det siges, at der er tre betydningsfulde fordele ved at bruge Lendme. Den ene er, at man hurtigt får et stort overblik over det danske online lånemarked, da LendMe nemlig samarbejder med flere banker og nemt og hurtigt indhenter tilbud. På den måde bliver det en bedre oplevelse at skulle finde det rette lån eller samle flere lån.


Samtidig får man også bedre betingelser for at spare penge. Det er nemlig sådan, at onlinebanker har en meget konkurrencedygtig rente, eftersom de specialiserer sig i noget kaldet udlån, mens de heller ikke har udgifter forbundet med fysiske filialer, som de store, traditionelle banker ellers har. Derfor får man som låntagere bedre tilbud, end man ellers ville.


Til sidst burde det også påpeges, at det er ganske gratis og uforpligtende at bruge Lendme. Så man kan bare komme i gang i dag med at udfylde de førnævnte formularer, få de første tilbud indenfor få minutter og så begynde at finde det rette tilbud - helt enkelt og hurtigt, og med overblikket på sin side.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.