Annonce
Erhverv

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjyllands virksomheder

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Nordvestjyllands virksomheder, som er blevet offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce

Tallene er vendt: Pasgaard Holstebro ApS i Holstebro vender underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Pasgaard Holstebro ApS, der er et selskab i Holstebro. Det fremgår af regnskabet for 2019/20, som virksomheden for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -59.540 til 19.607 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Annonce

Overskuddet stiger: Lakrymal A/S i Holstebro fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Lakrymal A/S i Holstebro. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020, som virksomheden for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 3,2 millioner til 3,7 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Annonce

Friske tal: Overskud i holdingselskab i Mejrup

Der blev tjent penge i det seneste år i KKFS Holding ApS, der er et selskab i Mejrup. Det fremgår af den dugfriske årsrapport for 2019/20, som virksomheden for kort tid siden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 266.459 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Annonce

Tallene er vendt: Tab i firma i Holstebro er blevet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Holstebro-virksomheden MK Mink ApS . Det fremgår af regnskabet for 2019/20, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -146.421 til 116.150 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Annonce

Lidt tilbage: Mejrup-firmaet Top Ledelse ApS i minus

Mejrup-firmaet Top Ledelse ApS fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2019/20, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -4200 til -9147 kroner før skat.

Annonce

Overskuddet stiger: Banestrup Holding ApS i Holstebro fik millionoverskud

I det seneste år har der igen været overskud i Banestrup Holding ApS, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af det nye regnskab for 2020, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 947.656 til 1,1 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Annonce

Flere kunder: Hydract A/S i Holstebro omsætter meget mere

Det er lykkedes for medarbejdere og ledelse i firmaet Hydract A/S i Holstebro at få omsætningen til at vokse kraftigt i det seneste år. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Omsætningen er gået fra 524.057 kroner til 10,8 millioner kroner i det seneste regnskab - en stigning på imponerende 1.968,1 procent.

Overskuddet stiger: Udlejningsfirma i Råsted fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet TK Ejendomme Silkeborg ApS, der har adresse i Råsted. Det fremgår af det seneste regnskab for 2019/20, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

De røde tal er væk: Frisørsalon i Holstebro gik fra minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Frisør Gro Saaugaard Vinding ApS, der har adresse i Holstebro. Det fremgår af regnskabet for 2020, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -93.771 til 323.847 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Gå på opdagelse i de seneste regnskaber fra lokalområdet. Arkivfoto: Michael Bager


Nye tal: Plus i rådgivningsvirksomhed i Mejrup

Der blev tjent penge i det seneste år i Mejrup-virksomheden KCKF ApS. Det fremgår af regnskabet for 2019/20, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 376.438 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Nyt regnskab: Underskud i ejendomsudlejer i Mejrup

Det seneste år er endt med underskud i Investeringsselskabet 10-2019 ApS, der er et selskab i Mejrup. Det fremgår af det nye regnskab for 2019/20, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -347.243 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Kom over stregen: Minus hos Lars Clausen Technologies IVS er blevet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Lars Clausen Technologies IVS, der har adresse i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2019/20, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -68.784 til 66.125 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Regnskab offentliggjort: Tab i handelsfirma i Holstebro

Det seneste år er endt med underskud i VBK af 12.11.2020 ApS, der er et firma i Holstebro. Det fremgår af det nye regnskab for 2019/20, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -10.662 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Opad igen: Mindre minus hos Tip Top Fashion ApS

Selv om tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i firmaet Tip Top Fashion ApS i Holstebro. Det fremgår af regnskabet for 2019/20, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -1,9 millioner til -703.709 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Mikkelsen Marketing ApS i Holstebro er stabil: Holder fast i sit overskud

Holstebro-firmaet Mikkelsen Marketing ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2020, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 102.662 til 179.684 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Dantrafo kom godt ud af 2020

Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce