Annonce
Erhverv For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Struer-virksomheden Pascom ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Pascom ApS, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 118.958 til 106.722 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er forbedret fra -69.014 kroner til -30.214 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 757.224 til 857.887. Virksomheden ledes af direktør Peter Pasgaard. Virksomhedens reelle ejere er Peter Pasgaard. Pascom ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at fungere som holdingselskab og herunder eje aktier i Amplex A/S som drive finansiel- og investeringsvirksomhed i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Cross Company ApS i Lemvig får underskudDet seneste år er endt med underskud i Lemvig-virksomheden Cross Company ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -3966 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 77.846 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Valdemar Rønn Cross. Virksomhedens reelle ejere er Valdemar Rønn Cross. Cross Company ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Reparation af forbrugerelektronik". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve aktivitet med salg, udvikling, produktion og reparation samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Holstebro fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CeramicSpeed A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 9,3 millioner til 17,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 38 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 50 ansatte - en fremgang på 31,58 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 5,8 millioner kroner til 6,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 22,2 millioner til 36,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jacob Csizmadia. I første omgang er det CERAMICSPEED HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jacob Csizmadia, der er den dominerende ejer. CeramicSpeed A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af lejer, tandhjul, tandhjulsudvekslinger og drivelementer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive ondustri- og håndværksvirksomhed, samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Holstebro fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CeramicSpeed Sport A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 13,8 millioner til 26,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit ni fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 13 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 25,4 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 45,3 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 18,1 millioner til 35,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Martin Secher Banke. I første omgang er det CERAMICSPEED A/S og MARTIN BANKE HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jacob Csizmadia og Martin Secher Banke, der er de dominerende ejere. CeramicSpeed Sport A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af lejer, tandhjul, tandhjulsudvekslinger og drivelementer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive industri- og håndværksvirksomhed, samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Holstebro fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i CeramicSpeed Bearings A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 447.106 til 2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 6,5 millioner kroner til 7,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra -483.605 til 1,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Anders Christian Thormann. I første omgang er det CERAMICSPEED A/S, BIRKKJÆR HOLDING ApS og NewBearing ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jacob Csizmadia, der er den dominerende ejer. CeramicSpeed Bearings A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af lejer, tandhjul, tandhjulsudvekslinger og drivelementer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive industri- og håndværksvirksomhed, samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos it-virksomhed i HolstebroIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i CeramicSpeed Digital A/S, der er et firma i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 156.213 til 15.520 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Virksomhedens bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 156.213 kroner i det foregående regnskab til 90.501 - et fald på -42 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 446.142 til 481.550. Firmaet ledes af direktør Jacob Csizmadia. I første omgang er det CERAMICSPEED HOLDING ApS, MARTIN BANKE HOLDING ApS, NewBearing ApS og Morten Opprud Holding Aps, der står som ejere. I sidste ende er det Jacob Csizmadia, der er den dominerende ejer. CeramicSpeed Digital A/S hører hjemme i branchen "Computerprogrammering". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive industri- og håndværksvirksomhed, herunder indsamling af data, udvikling af digitale platforme og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Ramme Træpiller ApS i Sdr NissumRamme Træpiller ApS, der er en virksomhed i Sdr Nissum, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 765.581 til 266.040 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 973.321 i det foregående regnskabsår til 410.962 - et fald på -58 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sdr Nissum-virksomheden fra -728.401 til -560.356. Virksomheden ledes af direktør Martin Sinkjær. Virksomhedens reelle ejere er Martin Sinkjær. Ramme Træpiller ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af andre træprodukter: fremstilling af varer af kork, strå og flettematerialer". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor køb og salg af træpiller og anden brændstof, og anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedad: Virksomhed i Nørre Nissum fik igen tabNørre Nissum-virksomheden ArciTec Acoustic ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -30.309 til -35.522 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på -30.309 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -30.121 kroner til -32.961 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Virksomheden ledes af direktør Egon Maagaard Christensen. I første omgang er det JOHN M. CHRISTENSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det John Maagaard Christensen, der er den dominerende ejer. ArciTec Acoustic ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Engroshandel med radio og tv mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udvikle, fremstille og markedsføre audioudstyr og efter bestyrelsens skøn hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Himmelrum ApS i Skave får underskudDet seneste år er endt med underskud i Skave-virksomheden Himmelrum ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -31.934 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttotab var på -22.361 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Anitta Maltha Mailund. I første omgang er det Mailund Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Mailund og Anitta Maltha Mailund, der er de dominerende ejere. Himmelrum ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Detailhandel med hobbyartikler, musikinstrumenter, sportsudstyr, legetøj, cykler via internet". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Hartvigs Bageri ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Lemvig-virksomheden Hartvigs Bageri ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 423.059 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit fem i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 2,6 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Frank Hartvig. I første omgang er det Hartvigs Bageri Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Frank Hartvig og Rikke Madsen, der er de dominerende ejere. Hartvigs Bageri ApS hører hjemme i branchen "Fremstilling af friske bageriprodukter". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive bageri samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Hvam tjente flere penge i seneste regnskabALLROAD ADVENTURES ApS, der er en virksomhed i Hvam, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 11.926 til 66.196 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 54.886 kroner i det foregående regnskabsår til 122.701 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hvam-virksomheden fra 202.342 til 253.946. Firmaet ledes af direktør Stefan Juel Winther. I første omgang er det Potentiale Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Stefan Juel Winther, der er den dominerende ejer. ALLROAD ADVENTURES ApS hører hjemme i branchen "Salg, vedligeholdelse og reparation af motorcykler og reservedele og tilbehør hertil". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med køb og salg af kurser, rejser, motorcykler, tilbehør til motorcykler og motorcyklister, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i HolstebroOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Z KURS ApS, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 270.628 til 194.177 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,2 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 1,9 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 260.652 til 412.110. Virksomheden ledes af direktør Mikkel Abildgaard Mortensen. I første omgang er det SOULTRAVEL HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikkel Abildgaard Mortensen, der er den dominerende ejer. Z KURS ApS hører hjemme i branchen "Anden undervisning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve mentor virksomhed for offentlige institutioner og privateKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Oranje Ejendomme A/S fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Oranje Ejendomme A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 292.794 til 358.041 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 372.111 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 451.266 kroner i det foregående regnskab til 416.546. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 275.955 kroner efter skat, faldt formuen i Oranje Ejendomme A/S fra 1,3 millioner til 1,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Per Skytte Nygaard. I første omgang er det PER NYGAARD HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Per Skytte Nygaard, der er den dominerende ejer. Oranje Ejendomme A/S hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er udlejning af fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Struer Energi Service A/S fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Struer Energi Service A/S, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 554.000 til 926.000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 33 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 34 ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 21,5 millioner kroner til 24,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 27,1 millioner til 27,8 millioner. Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. Struer Energi Service A/S hører hjemme i branchen "Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er servicevirksomhed, her under administration for selskaber under Struer ForsyningKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Struer Energi Spildevand A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Struer Energi Spildevand A/S, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,7 millioner til 6,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 13,5 millioner kroner til 15,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 182,9 millioner til 189,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. Struer Energi Spildevand A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Opsamling og behandling af spildevand". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive spildevandsforsyningsvirksomhed i Struer Kommune og dermed beslægtet virksomhed. Selskabet kan udøve dets virksomhed gennem helt eller delvist ejede datterselskaber Selskabet skal medvirke til at sikre spildevandsforsyning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet, som tagerhensyn til forsyningssikkerhed og naturen og drives på en effektiv måde, der er gennemskuelig for forbrugerne Selskabet skal varetage dets spildevandsforsynings virksomhed inden for rammerne af den til enhver tid gældende lovgivning samt spildevandsplanlægningen i Struer KommuneKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Struer Energi Fjernvarme A/S i Struer er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i virksomheden Struer Energi Fjernvarme A/S i Struer i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -746.000 til 2,4 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 14,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 13,5 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Sidste år steg formuen i Struer-firmaet fra 56,6 millioner til 59,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. I Erhvervsstyrelsens register er Struer Energi Fjernvarme A/S anbragt i branchen "Varmeforsyning". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med fjernvarme- forsyning under anvendese af egne anlægKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Struer Energi Handel A/S fik større overskud end året førStruer Energi Handel A/S, der er en virksomhed i Struer, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 175.000 til 230.000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 1,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,0 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 37,4 millioner til 37,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. Struer Energi Handel A/S hører hjemme i branchen "Handel med elektricitet". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er indenfor energiområdet at drive virksomhed indenfor handel, industri og service samt hermed beslægtet virksomhed og at drive elhandelsbrandet Struer Energi med tilhørende navne: Struer Forsyning Strøm, Struer Elhandel, Struer Forsyning Elhandel, Struer Elsalg og Struer Forsyning Elsalg.Selskabets formål er endvidere at besidde kapitalandele og/eller anparter i helt eller delvist ejede selskaberKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Forsyning Elnet A/S i Struer er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i virksomheden Forsyning Elnet A/S i Struer i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -828.000 til 4,5 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,9 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 4,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i Struer-firmaet fra 169,8 millioner til 173,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. I Erhvervsstyrelsens register er Forsyning Elnet A/S anbragt i branchen "Distribution af elektricitet". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive netvirksomhed og transmissionsvirksomhed under anvendelse af egne anlæg i henhold til bevilling efter den til enhver tid gældende lov om elforsyningKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Vestjyllands Hørecenter ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Vestjyllands Hørecenter ApS, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 561.804 til 2,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,1 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 4,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 930.090 til 2,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Lars Braüner. I første omgang er det TL HOLDING AF JANUAR 2012 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Lars Braüner, der er den dominerende ejer. Vestjyllands Hørecenter ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Detailhandel med medicinske og ortopædiske artikler". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive hørecenterKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Lidt mindre tab hos Struer Energi Vand A/SUnderskuddet i Struer-virksomheden Struer Energi Vand A/S er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -696.000 til -408.000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 10,3 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,2 millioner kroner til 3,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Egenkapitalen faldt fra 75,3 millioner til 74,9 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Claus Bøgeskov Mogensen. Virksomheden ejes af STRUER ENERGI HOLDING A/S. Struer Energi Vand A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Vandforsyning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med vandforsyning under anvendelse af egne anlægKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Thyborøn tjente flere penge i seneste regnskabsårTHYBORØN SKIBS- OG TØMRERSERVICE ApS, der er en virksomhed i Thyborøn, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 22.635 til 41.061 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 30.520 kroner i det foregående regnskabsår til 49.762 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Sidste år steg formuen i Thyborøn-virksomheden fra 419.091 til 460.152. Firmaet ledes af direktør Søren Rønn Vrist. Virksomhedens reelle ejere er Søren Rønn Vrist. THYBORØN SKIBS- OG TØMRERSERVICE ApS hører hjemme i branchen "Reparation og vedligeholdelse af skibe og både". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive skibs- og tømrerservicevirksomhed samt anden efter direktionens skøn hermed forenelig virksomhed
Nyt regnskab: El-virksomhed i Struer får overskudI det seneste år har der igen været overskud i Struer-virksomheden OMS Elevator ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 216.711 kroner. Årets bruttofortjeneste var på 451.843 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-firmaet fra 99.775 til 268.939. Selskabet ledes af direktør Ole Mogens Sørensen. Virksomhedens reelle ejere er Ole Mogens Sørensen. I Erhvervsstyrelsens register er OMS Elevator ApS anbragt i branchen "El-installation". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at beskæftigelse og salg inden for nedenstående El-Service, El-Installation, Salg af komponenter, Rådgivning, Bygnings service m.v
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Bøvlingbjerg Maskinstation A/S i BøvlingbjergBøvlingbjerg Maskinstation A/S, der er en virksomhed i Bøvlingbjerg, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 732.944 til 150.198 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 732.944 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet otte, året før var det ni. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 6,6 millioner kroner i det foregående regnskab til 5,4 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bøvlingbjerg-virksomheden fra 4,8 millioner til 5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jan Düring Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Jan Düring Jensen. Bøvlingbjerg Maskinstation A/S hører hjemme i branchen "Serviceydelser i forbindelse med planteavl". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive maskinstation, herunder kloakmestervirksomhed og landbrugsmaskinstationKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i LemvigCALAMA ApS, der er en virksomhed i Lemvig, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 749.900 til 104.676 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 768.650 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 943.720 kroner til 1,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lemvig-virksomheden fra 4,6 millioner til 4,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Mikael Houlind. I første omgang er det MIKAEL HOULIND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikael Houlind, der er den dominerende ejer. CALAMA ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med investering i og udlejning af erhvervsejendomme samt øvrige aktiviteter i tilknytning til investeringsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Houlind Ejendomme ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Houlind Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Lemvig. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 406.987 til 507.977 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 420.908 kroner til 517.463 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lemvig-virksomheden fra 2,1 millioner til 2,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Mikael Houlind. I første omgang er det MIKAEL HOULIND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikael Houlind, der er den dominerende ejer. Houlind Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig udlejning af fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Houe-virksomheden Søren Houlind ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Søren Houlind ApS, der er en virksomhed i Houe. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 2,6 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 11 ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 4,5 millioner kroner til 5,7 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,1 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Søren Houlind ApS fra 4,4 millioner til 3,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Mikael Houlind. I første omgang er det MIKAEL HOULIND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikael Houlind, der er den dominerende ejer. Søren Houlind ApS hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive elinstallationsforretning og alle hermed forbundne og naturlige aktiviteter efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Virksomhed i Bøvlingbjerg hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i Flansmose's Vognmandsforretning ApS, der er en virksomhed i Bøvlingbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 656.482 til 664.736 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,3 millioner kroner til 3,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bøvlingbjerg-virksomheden fra 2,2 millioner til 2,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Benny Flansmose. Virksomhedens reelle ejere er Benny Flansmose. Flansmose's Vognmandsforretning ApS hører hjemme i branchen "Vejgodstransport". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive vognmandsforretning med hovedsagelig kørsel i Danmark, samt dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Handbjerg-virksomheden Den Gamle Møbelfabrik ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Den Gamle Møbelfabrik ApS, der er en virksomhed i Handbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 200.661 til 104.570 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 295.855 kroner i det foregående regnskab til 193.230 - et fald på -35 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Handbjerg-virksomheden fra 334.876 til 416.122. Virksomheden ledes af direktør Tommy Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Tommy Jensen. Den Gamle Møbelfabrik ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive udlejning af erhvervsejendomme og hermed forbunden virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Struer Transportcenter ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Struer Transportcenter ApS, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3,8 millioner til 6,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 59 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 78 ansatte - en fremgang på 32,2 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 36,0 millioner kroner til 51,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 11 millioner til 14,7 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Hans Gadegaard Christensen og Bjarke Hede Vestergaard. I første omgang er det HGC HOLDING ApS, BV HOLDING, STRUER ApS og Medarbejder Holding af 6. marts 2020 ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Hans Gadegaard Christensen og Bjarke Hede Vestergaard, der er de dominerende ejere. Struer Transportcenter ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Vejgodstransport". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive vognmandsforretning og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Lemvig fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Houlind Bolig- og Erhvervsudlejning ApS, der er en virksomhed i Lemvig. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 1,3 millioner til 11,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,8 millioner kroner til 2,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lemvig-virksomheden fra 10,7 millioner til 19,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Mikael Houlind. I første omgang er det MIKAEL HOULIND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikael Houlind, der er den dominerende ejer. Houlind Bolig- og Erhvervsudlejning ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig udlejning af fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Lind-tech Ejendomme ApS i Skave får underskudDet seneste år er endt med underskud i Skave-virksomheden Lind-tech Ejendomme ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -45.567 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttotab var på -4224 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Ole Lindberg. Virksomhedens reelle ejere er Ole Lindberg. Lind-tech Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er udlejning af beboelsesejendomme samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Odeskar Fiskeri A/S i Thyborøn ryger fra overskud til millionunderskudOverskud er blevet til underskud i Odeskar Fiskeri A/S, der er et firma i Thyborøn. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 5,2 millioner til -2,8 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 8,2 millioner kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 12,0 millioner i det foregående regnskabsår til 4,6 millioner - et fald på -62 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 22,6 millioner til 20,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Simon William Andersson. I første omgang er det Simon Andersson, Odeskär AB og Sture Karl-Anders Alfons Andersson, der står som ejere. I sidste ende er det Simon Andersson og Sture Karl-Anders Alfons Andersson, der er de dominerende ejere. Odeskar Fiskeri A/S hører hjemme i branchen "Havfiskeri". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at eje og erhvervsmæssigt drive fiskefartøjer og således foretage erhvervsmæssigt fiskeri samt drive og / eller investere i andre virksomheder med relation til fiskerierhvervetKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Holstebro tjente flere penge i seneste regnskabsårGaardhøje Begravelsesforretning A/S, der er en virksomhed i Holstebro, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 187.777 til 340.523 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,1 millioner kroner til 2,6 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen i Gaardhøje Begravelsesforretning A/S var ligesom året før på 1,8 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Hartvig Gaardhøje. I første omgang er det GG HOLDING HOLSTEBRO ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Hartvig Gaardhøje, der er den dominerende ejer. Gaardhøje Begravelsesforretning A/S hører hjemme i branchen "Bedemænd og begravelsesvæsen". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive begravelsesforretning og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Krabbe & Partner A/S i Holstebro gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Krabbe & Partner A/S i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -328.165 til 161.647 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabet oplyser ikke hvor mange ansatte, der har været i 2021. Året før var der i gennemsnit otte ansatte, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 3,1 millioner i det foregående regnskabsår til 245.848 - et fald på -92 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-firmaet fra 378.196 til 503.838. Virksomheden ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det KRABBE A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Kristian Krabbe og Peter Krabbe, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Krabbe & Partner A/S anbragt i branchen "Arkitektvirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udføre byggeopgaver i hovedentreprise samt dermed beslægtede opgaver, finansiering og investering i værdipapirer og fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Houlind Invest ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Houlind Invest ApS, der er en virksomhed i Houe. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 3,0 millioner til 11,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 980.006 kroner i det foregående regnskabsår til 2,1 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Houe-virksomheden fra 5,3 millioner til 14 millioner. Virksomheden ledes af direktør Mikael Houlind. I første omgang er det MIKAEL HOULIND HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Mikael Houlind, der er den dominerende ejer. Houlind Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve investeringsaktiviteter, samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Holstebro tjente flere penge i seneste regnskabsårTage Nielsen Invest, Holstebro ApS, der er en virksomhed i Holstebro, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3201 til 9373 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 389.917 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -8026 kroner til -8437 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 7283 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Tage Nielsen Invest, Holstebro ApS fra 1,8 millioner til 1,7 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Tage Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Tage Nielsen. Tage Nielsen Invest, Holstebro ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er formueforvaltningKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Mailund Group ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Mailund Group ApS, der er en virksomhed i Skave. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,8 millioner til 2,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ni ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 4,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 4,6 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,6 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Mailund Group ApS fra 2,2 millioner til 1,6 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Claus Mailund. I første omgang er det Mailund Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Mailund og Anitta Maltha Mailund, der er de dominerende ejere. Mailund Group ApS hører hjemme i branchen "Detailhandel med andre varer". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at udøve virksomhed med salg af e-cigaretter og hermed tilknyttet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Holstebro fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i EC Industri ApS, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 933.023 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,9 millioner kroner til 2,3 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 3 millioner til 4 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Anders Uhre og Kjeld Uhre. I første omgang er det UHRE HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Anders Uhre og Kjeld Uhre, der er de dominerende ejere. EC Industri ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje og udleje fast ejendom, investering i værdipapirer og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Krabbe A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Krabbe A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 6,2 millioner til 13,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på seks i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 6,0 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 15,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 33,7 millioner til 42,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det Victoria Krabbe Holding ApS, Karoline Krabbe Holding ApS, Kathrine Krabbe Holding ApS, Frederik Krabbe Holding ApS, Kristoffer Krabbe Holding ApS, Peter Krabbe Ejendomsselskab Holding ApS og Kristian Krabbe Ejendomsselskab Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kristian Krabbe og Peter Krabbe, der er de dominerende ejere. Krabbe A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Agenturhandel med blandet sortiment". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel, at udøve kon- sulentvirksomhed, udlejningsvirksomhed, investering i ejendomme og værdipapirer, administration iøvrigt, og anden i forbindelse med formålene stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Restaurant Schaumburg ApSHolstebro-virksomheden Restaurant Schaumburg ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -43.546 til -19.528 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 921.976 kroner. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -8750 kroner til -8950 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Restaurant Schaumburg ApS var ligesom året før på -4 millioner kroner og er dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Dennis Moesby. I første omgang er det MOESBY INVEST A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Bent Moesby, der er den dominerende ejer. Restaurant Schaumburg ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Restauranter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og dermed beslægtet formål efter direktionens skønKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Virksomhed i Holstebro er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i firmaet Eurocon CNC & Process ApS i Holstebro i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -218.306 til 810.862 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,2 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 5,1 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-firmaet fra 430.174 til 1,1 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kim Frandsen og Søren Elgaard Korsholm. I første omgang er det UHRE HOLDING ApS, KIM FRANDSEN HOLDING ApS og Søren Elgaard Korsholm Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kim Frandsen og Søren Elgaard Korsholm, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Eurocon CNC & Process ApS anbragt i branchen "Fremstilling af håndværktøj". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er produktion og salg af værktøjer til plastindustrien og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Harboøre Byggecenter A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Harboøre Byggecenter A/S, der er en virksomhed i Harboøre. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,2 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,6 millioner kroner til 4,1 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Harboøre-virksomheden fra 4,9 millioner til 6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Morten Jensen. I første omgang er det Morten Jensen, Ole Peder Skou, Peder Skou og LEMVIG TRÆLASTHANDEL. BRDR. SKOU A/S, der står som ejere. I sidste ende er det Morten Jensen og Peder Skou, der er de dominerende ejere. Harboøre Byggecenter A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Byggemarkeder og værktøjsmagasiner". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel med bygningsartikler, køb og salg af fast ejendom og anden dermed i forbindelse stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Ulfborg-virksomheden Veigaard Møbler ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Veigaard Møbler ApS, der er en virksomhed i Ulfborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,7 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 3,8 millioner kroner til 3,9 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ulfborg-virksomheden fra 3,4 millioner til 4,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Ole Vejgaard. I første omgang er det Veigaard Junior Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Ole Vejgaard, der er den dominerende ejer. Veigaard Møbler ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Møbelforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er handel med boligrelaterede produkterKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Veigaard Ejendomme ApS fik større overskud end året førVeigaard Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Ulfborg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 37.255 til 71.277 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 147.115 kroner til 176.131 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ulfborg-virksomheden fra 391.998 til 447.592. Firmaet ledes af direktør Ole Vejgaard. I første omgang er det Veigaard Junior Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Ole Vejgaard, der er den dominerende ejer. Veigaard Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering og udlejning af fast ejendom samt andre hermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i UlfborgEmonds-Ulfborg ApS, der er en virksomhed i Ulfborg, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 6,9 millioner til 417.700 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 7,8 millioner i det foregående regnskabsår til 884.842 - et fald på -89 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ulfborg-virksomheden fra 4,8 millioner til 5,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Ronnie Theodorus Emonds. I første omgang er det Emonds Meijel B.V., der står som ejer. I sidste ende er det Ronnie Theodorus Emonds og Ronnie Theodorus Emonds, der er de dominerende ejere. Emonds-Ulfborg ApS hører hjemme i branchen "Avl af pelsdyr mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er landbrugsdrift med minkproduktion og lignende virksomhed, der af direktionen skønnes forenelig med selskabets førnævnte formålKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i HolstebroHolstebro-virksomheden MACE2012 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -29.489 til -76.891 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -6000 kroner til -9000 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 30.334 til -46.557 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Allan Peder Koszowski Høegh. Virksomhedens reelle ejere er Allan Peder Koszowski Høegh. MACE2012 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering i kapitalandele i datterselskaberKlik her for at se regnskabet.
På vej frem: Virksomhed i Hvidbjerg har skåret underskuddet nedHvidbjerg-virksomheden NV Ejendomsservice ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -11.308 til -5903 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 119.287 kroner i det foregående regnskab til 69.874 - et fald på -41 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hvidbjerg-firmaet fra -42.931 til 5672. Virksomheden ledes af direktør Preben Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Preben Nielsen. I Erhvervsstyrelsens register er NV Ejendomsservice ApS anbragt i branchen "Tagdækningsvirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Virksomhed i Staby er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet NYGAARD BYG ApS i Staby. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -976 til 167.718 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 871.630 kroner i det foregående regnskabsår til 1,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Staby-firmaet fra 293.717 til 405.156. Virksomheden ledes af direktør Ken Brøndby Hougaard. Virksomhedens reelle ejere er Ken Brøndby Hougaard. I Erhvervsstyrelsens register er NYGAARD BYG ApS anbragt i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er tømrervirksomhed og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Eurocon Power Service ApS i Holstebro går fra overskud til underskudOverskuddet i Holstebro-virksomheden Eurocon Power Service ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 273.980 til -335.936 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 2,7 millioner i det foregående regnskabsår til 771.978 - et fald på -71 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 866.908 til 403.979 kroner . Virksomheden ledes af direktør Brian Bang. I første omgang er det UHRE HOLDING ApS og BANGS HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Brian Bang, der er den dominerende ejer. Eurocon Power Service ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Maskinforarbejdning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med smedearbejde og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Svenstrup Invest ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Svenstrup-virksomheden Svenstrup Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 64.223 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 98.475 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Ryan Madsen. Virksomhedens reelle ejere er Ryan Madsen. Svenstrup Invest ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og investering i ejendomme, samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Tømrer Pedersen ApS i Thyborøn får underskudDet seneste år er endt med underskud i Thyborøn-virksomheden Tømrer Pedersen ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -602.665 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit fem i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 1,5 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Jørn Pjengaard Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er Jørn Pjengaard Pedersen. Tømrer Pedersen ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive tømrervirksomhed og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Malau Invest ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Malau Invest ApS, der er en virksomhed i Humlum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,1 millioner til 5,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -212.304 kroner til -314.734 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Humlum-virksomheden fra 60,5 millioner til 64 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. Virksomhedens reelle ejere er Maya Lauridsen Færch. Malau Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er eje kapitalandele og, direkte eller indirekte, at foretage investeringer i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos finansvirksomhed i HumlumOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Færch af 25. juni 2010 ApS, der er en virksomhed i Humlum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,5 millioner til 1,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 9,3 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 4371 kroner i det foregående regnskabsår til 528.992 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Humlum-virksomheden fra 153,4 millioner til 154,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. I første omgang er det Færch Invest 2019 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Rasmus Færch, Maya Lauridsen Færch, Søren Lauridsen Færch og Christian Lauridsen Færch, der er de dominerende ejere. Færch af 25. juni 2010 ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje kapitalandele og, direkte eller indirekte, at foretage investeringer i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Mejdal-virksomheden Arkiton ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Arkiton ApS, der er en virksomhed i Mejdal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 283.967 til 204.220 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 284.166 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 896.070 kroner til 977.167 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 157.775 kroner efter skat, faldt formuen i Arkiton ApS fra 517.913 til 475.688 kroner . Virksomheden ledes af direktør Jens Kristian Tonsberg. I første omgang er det Arkiton Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jens Kristian Tonsberg, der er den dominerende ejer. Arkiton ApS hører hjemme i branchen "Arkitektvirksomhed". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med rådgivning inden for byggeri mv. og anden hermed forbunden virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Hotel Royal Holstebro ApS i Holstebro gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Hotel Royal Holstebro ApS i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -100.179 til 2540 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 634.674 kroner. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,3 millioner kroner til 3,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1113 kroner efter skat, faldt formuen i Hotel Royal Holstebro ApS fra 1,4 millioner til 1,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Troels Olesen. Virksomhedens reelle ejere er Troels Olesen. I Erhvervsstyrelsens register er Hotel Royal Holstebro ApS anbragt i branchen "Hoteller". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er hoteldrift og anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Kiropraktor Fleng ApS i HolstebroKiropraktor Fleng ApS, der er en virksomhed i Holstebro, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 824.290 til 228.656 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 1,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 835.389 - et fald på -34 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 681.374 til 801.325. Virksomheden ledes af direktør Anne Sofie Fleng Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Anne Sofie Fleng Jensen. Kiropraktor Fleng ApS hører hjemme i branchen "Kiropraktorer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive kiropraktorvirksomhed og virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Vejrum tjente flere penge i seneste regnskabsårKirkevej 1A ApS, der er en virksomhed i Vejrum, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 53.115 til 157.179 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttofortjeneste erskåret ned fra 267.667 kroner i det foregående regnskab til 196.556 - et fald på -27 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 134.260 kroner efter skat, faldt formuen i Kirkevej 1A ApS fra 3,2 millioner til 487.395 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Anders Bloch Hansen og Jaswinder Paul Singh. I første omgang er det PS HOME ApS og Bloch Hansen ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Anders Bloch Hansen og Jaswinder Paul Singh, der er de dominerende ejere. Kirkevej 1A ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering i og udlejning af fast ejendom, investering i valuta, aktier og øvrige værdipapirer samt anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: El-virksomhed i Struer fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ølby El-Service K/S, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 415.006 til 563.917 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit otte ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,2 millioner kroner til 1,3 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Ølby El-Service K/S var ligesom året før på 1 millioner kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Per Thusgaard Andersen og Jes Stokholm Pedersen. I første omgang er det Jes Stokholm Pedersen, PTA HOLDING og STRUER ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Per Thusgaard Andersen og Jes Stokholm Pedersen, der er de dominerende ejere. Ølby El-Service K/S hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive el-installationsforretning samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos el-virksomhed i StruerOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Thusgaard El-Center K/S, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 652.799 til 516.457 kroner før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 20, året før var det 21. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 4,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 3,9 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 600.000 til 1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Per Thusgaard Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Per Thusgaard Andersen. Thusgaard El-Center K/S hører hjemme i branchen "El-installation". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive el-installationsforretning samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i Mejdal fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i JJ CAPITAL ApS, der er en virksomhed i Mejdal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 5,5 millioner til 12,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -51.422 kroner til -289.566 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Mejdal-virksomheden fra 73,6 millioner til 79,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jan Jakobsen. Virksomhedens reelle ejere er Jan Jakobsen. JJ CAPITAL ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje aktier/anparter i andre helt eller delvist ejede datterselskaber samt investering i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Thyborøn fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i TKKE ApS, der er en virksomhed i Thyborøn. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 938.960 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,0 millioner kroner til 3,4 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Thyborøn-virksomheden fra 1,8 millioner til 2,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Thomas Thøger Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er Thomas Thøger Kristensen. TKKE ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Havfiskeri". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive erhvervsfiskeri samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Midtvest Isolering ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårMidtvest Isolering ApS, der er en virksomhed i Sørvad, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 39.880 til 163.161 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 778.829 kroner i det foregående regnskab til 604.080. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Sørvad-virksomheden fra 104.105 til 230.225. Virksomheden ledes af direktør Kenneth Boysen. I første omgang er det K. BOYSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kenneth Boysen, der er den dominerende ejer. Midtvest Isolering ApS hører hjemme i branchen "Anden bygningsinstallationsvirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed inden for isolering og dermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Holstebro-virksomheden Tvis Auto ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Tvis Auto ApS, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1000 til 776 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 8000 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -4000 kroner til -4375 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 394.000 til 394.491. Virksomheden ledes af direktør Hans Ove Rasmussen. Virksomhedens reelle ejere er Hans Ove Rasmussen. Tvis Auto ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er formueadministrationKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Finansvirksomhed i Humlum fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i SLAF ApS, der er en virksomhed i Humlum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,3 millioner til 4,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -187.193 kroner til -156.383 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Humlum-virksomheden fra 54,3 millioner til 56,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. Virksomhedens reelle ejere er Søren Lauridsen Færch. SLAF ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje kapitalandele og, direkte eller indirekte, at foretage investeringer i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Vestjysk Træemballage ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Vestjysk Træemballage ApS, der er en virksomhed i Ramme. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 613.921 til 5,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 26 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 32 ansatte - en fremgang på 23,08 procent. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,7 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 10,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ramme-virksomheden fra 2,1 millioner til 6,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Carsten Lund. I første omgang er det Carlund Holding ApS og BRS.DK Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Carsten Lund, der er den dominerende ejer. Vestjysk Træemballage ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af træemballage". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at fabrikere og sælge træemballage, samt anden i forbindelse hermed efter direktionens skøn forenelig virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Malle Gruppen ApS i Holstebro ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Malle Gruppen ApS, der er et firma i Holstebro. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,1 millioner til -82.982 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Virksomhedens bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,2 millioner i det foregående regnskabsår til 184.181 - et fald på -85 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 16.053 til -50.390 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Morten Malle. Virksomhedens reelle ejere er Morten Malle. Malle Gruppen ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er finansiering, formidling og investering i fast ejendom og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Finansvirksomhed i Humlum hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i CL Færch Invest ApS, der er en virksomhed i Humlum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5,5 millioner til 5,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -220.695 kroner til -204.980 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Humlum-virksomheden fra 64,4 millioner til 65,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. Virksomhedens reelle ejere er Christian Lauridsen Færch. CL Færch Invest ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje kapitalandele og, direkte eller indirekte, at foretage investeringer i øvrigtKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Day Worker ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Struer-virksomheden Day Worker ApS . Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -386.623 til -166.560 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på -6250 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -75.471 kroner året før til 319.696 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1,3 millioner til 1,2 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jette Lund Jensen. I første omgang er det Nordica Private Equity A/S, DØ MED HJERTET HOLDING ApS og X-disruption IVS, der står som ejere. I sidste ende er det Jette Lund Jensen, der er den dominerende ejer. Day Worker ApS hører hjemme i branchen "Databehandling, webhosting og lignende serviceydelser". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at facilitere udbuddet af arbejdskraft via en APP og et medie, hvor både arbejdsgiver og arbejdstager kan kontakte hinanden og bekræfte løsning af kortvarige arbejdsopgaverKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Primeview ApS i Fjaltring går fra overskud til underskudOverskuddet i Fjaltring-virksomheden Primeview ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 20.817 til -21.045 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 22.824 kroner. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -205.293 kroner året før til 112.999 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 201.455 til 124.043 kroner . Virksomheden ledes af direktør Jes Ole Petersen. Virksomhedens reelle ejere er Jes Ole Petersen. Primeview ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Finansielle hovedsæders virksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udvikle, producere, sælge og afvikle præ sentation og formidling blandt andet i form af audio/video, DVD, CD-rom og internetløsninger og dertil knyttede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Thorfinn Wind ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Thorfinn Wind ApS, der er en virksomhed i Houe. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 3,0 millioner til 6,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -33.586 kroner til -36.698 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Houe-virksomheden fra 3,5 millioner til 7,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jørgen Skovgaard. I første omgang er det PETRI HOLDING ApS, BSH INVEST ApS, JØRGEN SKOVGAARD HOLDING ApS og BAKKEGÅRDEN HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jørgen Skovgaard, der er den dominerende ejer. Thorfinn Wind ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje vindmølleaktiviteter i SkotlandKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Aage Andersen & Co ApS i StruerAage Andersen & Co ApS , der er en virksomhed i Struer, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,2 millioner til 350.317 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste erblevet reduceret fra 2,5 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,7 millioner - et fald på -32 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 5,3 millioner til 5,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jacob Snestrup Hansen. Virksomhedens reelle ejere er Jacob Snestrup Hansen. Aage Andersen & Co ApS hører hjemme i branchen "Skibsmæglere". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er: at drive shipping og skibsmæglervirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Jysk Beslag ApS fik større overskud end året førJysk Beslag ApS, der er en virksomhed i Naur, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 80.117 til 122.545 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 467.420 i det foregående regnskabsår til 180.480 - et fald på -61 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Naur-virksomheden fra 24.847 til 120.992. Firmaet ledes af direktør Jens Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Jens Nielsen. Jysk Beslag ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med værktøjsmaskiner". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med handel, herunder engroshandel med beslag samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nyt regnskab: Virksomhed i Holstebro får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Holstebro-virksomheden Servicecenter Holstebro 2021 ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 448.105 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit seks i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 3,6 millioner kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Kaj Christensen. I første omgang er det SERVICECENTRET, HOLSTEBRO A/S og MB Christensen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kaj Christensen og Morten Bjerrum Christensen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Servicecenter Holstebro 2021 ApS anbragt i branchen "Servicestationer". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive handels- og reparationsvirksomhed indenfor automobilbranchen og anden dermed i forbindelse stående virksomhed, efter bestyrelsens skønKlik her for at se regnskabet.
Går tilbage: Virksomhed i Fousing går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Fousing-virksomheden TO-Scouting ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 128.468 til -7427 kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 128.468 kroner. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 129.397 kroner året før til -4853 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 200.225 til 80.798 kroner . Virksomheden ledes af direktør Torben Olsen. Virksomhedens reelle ejere er Torben Olsen. I Erhvervsstyrelsens register er TO-Scouting ApS anbragt i branchen "Anden forretningsservice". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens hovedformål er at tilbyde events og arrangementer med focus på action til mennesker samt dermed beslægtet virksomhed
Nedgang: Underskuddet hænger fast i tøjforretning i RåstedRåsted-virksomheden Nobody is Everybody ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -19.008 til -274.303 kroner før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -18.210 kroner til -273.459 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 25.174 til -188.782 kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af direktør Claus Rusberg. I første omgang er det CR INVEST ApS og BHR Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Claus Rusberg og Birgitte Hjorth Rusberg, der er de dominerende ejere. Nobody is Everybody ApS hører hjemme i branchen "Tøjforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed inden for design, udvikling og produktion af tøj samt handel hermed og anden dermed forbundet virksomhed
Overskuddet stiger flere gange: Lasse Vendelbo Andersen tjente flere penge i seneste regnskabsårLasse Vendelbo Andersen, der er en virksomhed i Holstebro, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 24.998 til 101.744 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste erskåret ned fra 677.659 kroner i det foregående regnskab til 398.611 - et fald på -41 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 54.377 til 152.605. Virksomheden ledes af direktør Lasse Vendelbo Andersen. I første omgang er det Vendelbo Gruppen ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Lasse Vendelbo Andersen og Malene Harriet Bjerregaard Nielsen, der er de dominerende ejere. Lasse Vendelbo Andersen hører hjemme i branchen "Bogføring og revision: skatterådgivning". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med konsulentydelser og aktiviteter beslægtet hermed
Overskud hos L2 ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Holstebro-virksomheden L2 ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 15.443 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 94.929 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Selskabet ledes af direktør Tina Lyhne Lassesen. Virksomhedens reelle ejere er Tina Lyhne Lassesen, Flemming Lassesen, Emil Lyhne Lassesen og Frederik Lyhne Lassesen. L2 ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udlejning af ejendomme og hermed forbundet virksomhed
Nedad: Ejendomsvirksomhed i Humlum fik igen tabHumlum-virksomheden Ejendomsselskabet Hanstholmvej, Thisted ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -160.298 til -224.451 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -160.075 kroner til -217.871 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 9,7 millioner til 9,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. I første omgang er det Færch af 25. juni 2010 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Rasmus Færch, Maya Lauridsen Færch, Søren Lauridsen Færch og Christian Lauridsen Færch, der er de dominerende ejere. Ejendomsselskabet Hanstholmvej, Thisted ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med udvikling, byggeri, salg og udlejning af fast ejendom og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Underskuddet er blevet mindre hos Fleng & Jensen Vinduer ApSSelvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Holstebro-virksomheden Fleng & Jensen Vinduer ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -276.973 til -46.512 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit tre fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til et ansat. Selskabets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 333.173 kroner året før til -25.204 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 253.510 til 206.998 kroner . Virksomheden ledes af direktør Elsa Conny Steffensen. Virksomhedens reelle ejere er Elsa Conny Steffensen og Kurt Jensen. Fleng & Jensen Vinduer ApS hører hjemme i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er salg og service af bygningsbestanddele og dermed beslægtede aktiviteterKlik her for at se regnskabet.
Tallene er vendt: Virksomhed i Humlum er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Breinholt af 1903 ApS i Humlum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -882.276 til 264.987 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 848.767 kroner i det foregående regnskabsår til 2,0 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Humlum-firmaet fra 84,5 millioner til 84,7 millioner. Virksomheden ledes af direktør Rasmus Færch. I første omgang er det Færch af 25. juni 2010 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Rasmus Færch, Maya Lauridsen Færch, Søren Lauridsen Færch og Christian Lauridsen Færch, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Breinholt af 1903 ApS anbragt i branchen "Blandet drift". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive landbrugsvirksomhed, drive virksomhed med udlejning af fast ejendom samt anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Ny Brørup Maskinstation ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ny Brørup Maskinstation ApS, der er en virksomhed i Bøvling. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 244.759 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,5 millioner kroner til 5,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Bøvling-virksomheden fra 2,4 millioner til 3,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jens-Peder Fyhring Jeppesen. Virksomhedens reelle ejere er Jens-Peder Fyhring Jeppesen. Ny Brørup Maskinstation ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Serviceydelser i forbindelse med planteavl". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive maskinstation og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i StruerBSTLM ApS, der er en virksomhed i Struer, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,6 millioner til 109.258 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 2,7 millioner i det foregående regnskabsår til 148.287 - et fald på -95 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 109.258 kroner efter skat, faldt formuen i BSTLM ApS fra 2,6 millioner til 1 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Bjarke Hede Vestergaard. I første omgang er det BV HOLDING, STRUER ApS og BRDR. VESTERGAARD ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Bjarke Hede Vestergaard, Morten Ingemann Vestergaard, Thomas Randrup-Vestergaard, Steffan Ingemann Vestergaard og Lasse Ingemann Vestergaard, der er de dominerende ejere. BSTLM ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er udlejning af erhvervsejendommeKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Restaurantvirksomhed i Holstebro fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i RESTAURANT JA A/S, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 598.161 til 1,2 millioner kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,0 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 3,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 1,5 millioner til 2,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jakob Godsk Jensbye. I første omgang er det KRABBE A/S, Jensbye Holding ApS og Schanni Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jakob Godsk Jensbye og Emil Schanni Andreasen, der er de dominerende ejere. RESTAURANT JA A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Restauranter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at drive restaurationsvirksomhed, eje samt udleje fast ejendom sat dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Krabbe Ejendomme ApS i HolstebroKrabbe Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Holstebro, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 236.772 til 38.658 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Selskabets bruttotab er forbedret fra -8892 kroner til -5002 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et overskud på 30.373 kroner efter skat, faldt formuen i Krabbe Ejendomme ApS fra 5,6 millioner til 381.662 kroner . Virksomheden ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det KRABBE A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Kristian Krabbe og Peter Krabbe, der er de dominerende ejere. Krabbe Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er af erhverve og udvikle selskaber der driver virksomhed med ejendomsprojekter, indkøb og salg af ejendomme tillige med udlejning og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Midtvest Malerfirma ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Midtvest Malerfirma ApS, der er en virksomhed i Ulfborg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 734.014 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 11, året før var det 12. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,6 millioner kroner til 5,1 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Ulfborg-virksomheden fra 1,3 millioner til 1,9 millioner. Virksomheden ledes af direktør Ivan Aksel Jakobsen. I første omgang er det Nesbokaj Holding ApS og Natalie Petersen Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Ivan Aksel Jakobsen og Natalie Kirkegaard Hounisen, der er de dominerende ejere. Midtvest Malerfirma ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Malerforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med malerarbejde og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Struer hold fast i overskuddetOverskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsanpartsselskabet Østergade 25, Struer ApS, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 246.420 til 252.975 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 308.266 kroner til 315.173 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 2,1 millioner til 2,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Søren Juhl Mortensen. I første omgang er det S. MORTENSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Juhl Mortensen, der er den dominerende ejer. Ejendomsanpartsselskabet Østergade 25, Struer ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at besidde, opføre og udleje ejendomme samt andre hermed efter direktionens skøn forbunden virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Struer-virksomheden Søren Mortensen ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Søren Mortensen ApS, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 211.175 til 116.003 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 422.544 kroner. Forrige år var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 3,2 millioner kroner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 703.455 til 816.730. Virksomheden ledes af direktør Søren Juhl Mortensen. I første omgang er det S. MORTENSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Juhl Mortensen, der er den dominerende ejer. Søren Mortensen ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Forhandlere af sports- og campingudstyr". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er drive intersportbutikken i StruerKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Vinderup Maskiner A/S i Bjert ryger fra overskud til millionunderskudOverskud er blevet til underskud i Vinderup Maskiner A/S, der er et firma i Bjert. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,4 millioner til -1,2 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 49 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 12,6 millioner kroner i det foregående regnskab til 9,8 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 24,3 millioner til 23,4 millioner kroner . Firmaet ledes af direktør Rasmus Grønkjær Thing. Virksomheden ejes af Danish Agro Machinery Holding A/S. Vinderup Maskiner A/S hører hjemme i branchen "Engroshandel med landbrugsmaskiner, -udstyr og tilbehør hertil". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er køb, salg og servicering af traktorer og landbrugsmaskiner samt at drive smede- og VVS-forretning og i øvrigt virksomoheder, der er naturligt, der er naturligt forbundet dermedKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Vald. Birn A/S i Holstebro er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Vald. Birn A/S i Holstebro. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -10,9 millioner til 7,6 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 46,2 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 743 i 2021, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 54,9 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 109,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i Holstebro-firmaet fra 431,4 millioner til 437 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Claus Beier og Esben Refsgaard Trier Lund. I første omgang er det VALD. BIRN HOLDING A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Kurt Villadsen, Lars Lüthjohan, Lars Gantzel Pedersen, Christian Odgaard Pedersen og Verena Martina Wanisch, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Vald. Birn A/S anbragt i branchen "Støbning af jernprodukter". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive fabrikation og salg af maskiner og redskaber og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Holstebro ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Holstebro-virksomheden Nordisk Varmepumpe Teknologi ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,9 millioner til -181.005 kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 2,0 millioner kroner året før til -113.208 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1,5 millioner til 1,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Peter Katholm. Virksomheden ejes af NVPT Holding ApS. I Erhvervsstyrelsens register er Nordisk Varmepumpe Teknologi ApS anbragt i branchen "Fremstilling af ovne, ildsteder og fyringsaggregater". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at levere komplette systemløsninger inden for varmepumper, herunder dimensionere, levere, installere og drifte varmepumpesystemerKlik her for at se regnskabet.
Begrænset nedgang: Virksomhed i Handbjerg fik lidt lavere overskudJØRGEN BJERRISGAARD INVEST ApS, der er en virksomhed i Handbjerg, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 132.849 til 129.044 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 323.513 kroner til 464.458 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Handbjerg-virksomheden fra 1,4 millioner til 1,5 millioner. Firmaet ledes af direktør Jørgen Bjerrisgaard. Virksomhedens reelle ejere er Jørgen Bjerrisgaard. JØRGEN BJERRISGAARD INVEST ApS hører hjemme i branchen "Ikke-specialiseret engroshandel". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handle og investering og hermed beslægtet virksomhed
Nyt regnskab: Konsulentvirksomhed i Humlum får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Humlum-virksomheden THUMBERLINA ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 36.350 kroner. Det er firmaets første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 41.567 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Rasmus Færch. I første omgang er det Malau Invest ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Maya Lauridsen Færch, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er THUMBERLINA ApS anbragt i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive rådgivnings- og konsulentvirksomhed, handel, fabrikations og anden hermed beslægtet virksomhed inden- og udenfor Danmarks grænser, samt at besidde og administrere fast ejendom i ind- og udlandKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Harboøre fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i H.J. Jensen, Harboøre ApS, der er en virksomhed i Harboøre. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 335.797 til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -59.541 kroner til -14.514 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Harboøre-virksomheden fra 16,6 millioner til 18 millioner. Virksomheden ledes af direktør Hans Jørgen Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Hans Jørgen Jensen. H.J. Jensen, Harboøre ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Havfiskeri". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at besidde kapitalandele i datterselskaber og associerede selskaber, herunder eje kapitalandele i selskaber som driver fiskeri og har opnået fiskeritilladelse, at drive erhvervsmæssigt fiskeri med eget fartøj, at drive investeringsvirksomhed samt anden dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Struer-virksomheden Tømrerfirmaet Struer A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Tømrerfirmaet Struer A/S, der er en virksomhed i Struer. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,9 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 3,8 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 26 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 20 ansatte - en nedgang på 23,08 procent. Firmaets bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 18,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 12,6 millioner - et fald på -31 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Struer-virksomheden fra 5 millioner til 5,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kim Terp Knudsen. I første omgang er det KIM KNUDSEN HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kim Terp Knudsen, der er den dominerende ejer. Tømrerfirmaet Struer A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive tømrervirksomhed og dermed beslægtet virksomhed og herunder eventuelt at eje fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Krabbe & Kjær ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Krabbe & Kjær ApS, der er en virksomhed i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 417.711 til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 647.374 kroner i det foregående regnskabsår til 1,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 3,4 millioner til 4,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det Peter Kjær og KRABBE A/S, der står som ejere. I sidste ende er det Peter Kjær, der er den dominerende ejer. Krabbe & Kjær ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Gennemførelse af byggeprojekter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at købe og sælge fast ejendom samt drive udlejningsvirksomhed og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Hilla ApS fik større overskud end året førHilla ApS, der er en virksomhed i Holstebro, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 36.608 til 65.197 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 39.977 kroner i det foregående regnskabsår til 66.790 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-virksomheden fra 162.198 til 213.095. Firmaet ledes af direktør Henrik Damtoft Nielsen. Virksomhedens reelle ejere er Henrik Damtoft Nielsen. Hilla ApS hører hjemme i branchen "Tøjforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er detailhandel samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Byggevirksomhed i Holstebro er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Ejendomsselskabet Adelgade, Skanderborg ApS i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -24.716 til 101.872 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 36.768 kroner i det foregående regnskabsår til 167.620 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Holstebro-firmaet fra 65.956 til 145.416. Virksomheden ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det KRABBE A/S og KFK Invest ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kristian Krabbe, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Ejendomsselskabet Adelgade, Skanderborg ApS anbragt i branchen "Gennemførelse af byggeprojekter". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Virksomhedens formål er at erhverve og udvikle ejendomsprojekter samt indkøbe og sælge ejendomme tillige med udlejning og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i HolstebroIndtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Ejendomsselskabet Nedergaardsvej ApS, der er et firma i Holstebro. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 61.799 til 1279 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Virksomhedens bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 29.735 kroner året før til -7501 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 998 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Ejendomsselskabet Nedergaardsvej ApS fra 396.338 til 197.336 kroner . Firmaet ledes af direktør Kristian Krabbe. I første omgang er det Krabbe Ejendomme ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kristian Krabbe og Peter Krabbe, der er de dominerende ejere. Ejendomsselskabet Nedergaardsvej ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at erhverve og udvikle ejendomsprojekter samt indkøbe og sælge ejendomme tillige med udlejning og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Vestjysk Databehandling ApS i Mejrup gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Vestjysk Databehandling ApS i Mejrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -58.263 til 2079 kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -58.263 kroner året før til 156.678 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Virksomheden ledes af direktør Kim Aksel Jensen. Virksomhedens reelle ejere er Kim Aksel Jensen. I Erhvervsstyrelsens register er Vestjysk Databehandling ApS anbragt i branchen "Databehandling, webhosting og lignende serviceydelser". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive virksomhed med køb og salg af varer og tjenesteydelser, udvikling af software og investering samt dermed beslægtet virksomhed efter direktionens skøn
Nyt regnskab: Virksomhed i Borbjerg får overskudDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Borbjerg-virksomheden JV Dieselservice ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 76.967 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2020/21, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Årets bruttofortjeneste var på 331.351 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Jakob Ladekjær Vester. Virksomhedens reelle ejere er Jakob Ladekjær Vester. I Erhvervsstyrelsens register er JV Dieselservice ApS anbragt i branchen "Engroshandel med landbrugsmaskiner, -udstyr og tilbehør hertil". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertilKlik her for at se regnskabet.
Nedad: Finansvirksomhed i Struer fik igen tabStruer-virksomheden KOMPLEMENTARSELSKABET KERASOL-BUTTERFLY ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -3323 til -4417 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -7500 kroner til -8125 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 64.298 til 59.881 kroner . Virksomheden ledes af direktør James Laurits Adamsen. Virksomheden ejes af Ulrik Thiesen, Morten Hother Sørensen, Jesper Amtkjær Møller, James Laurits Adamsen, Ole Madsen, Jens Sehested Krogh, Jeppe Bülow Højgaard, Annemarie Hesselbjerg og Kristina Baadsgaard Andersen. KOMPLEMENTARSELSKABET KERASOL-BUTTERFLY ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at være komplementar for K/S Energipension Italy IV samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i Nordvestjyllands virksomheders seneste regnskaber, som er blevet offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce

Exitplan for Dansk Computer Center faldt på plads hurtigere end ventet: Nu ejer tidligere direktør del af den svenske koncern, der opkøbte firmaet

Holstebro For abonnenter

'Skuffende oplevelse' har sat salg af boligområde tilbage med 3-4 måneder: - Vi er nu ikke nervøse

Borgmester rystet over Datatilsynets 'mærkelige kommentarer': - Jeg føler virkelig, at vi bliver kørt rundt i manegen

Annonce

Podcasts

Annonce
Annonce
Vinderup For abonnenter

Efterskole-forstander fritstillet dagen efter skolestart

Struer For abonnenter

Sådan endte sagen: Begge naboer fik skader i gavlen, da nummer 8 blev revet ned - nu har kommunen langt om længe reageret

Holstebro

Det burde være simpelt, men det har vist sig ganske svært: Hvor bliver bestyrelserne på plejecentrene af?

Struer

Slut med nattelarm og erstatningsbusser: Nu er togene tilbage på stationen

For abonnenter

Har du Vestas-aktier? Derfor skal du være vågen onsdag morgen

Holstebro For abonnenter

Søren Gade var med Inger Støjberg til Smukfest: Hvis hun havde fået en krone per selfie, så behøvede hun ikke arbejde mere

Leder For abonnenter

Der ligger en bananskræl og venter et eller andet sted

7-Eleven holder lukket i hele landet

For abonnenter

Logistikkæmpe vil indtage Danmarks fire største byer: Udvidelse med op til 40.000 kvadratmeter og en stribe nye lastbiler på vej

Navne

Charlottes sommercafé: - Jeg kalder det mit hjerteland, for det er her, jeg har det allerbedst

Paradigmeskift i drukkulturen: Hvad der skete med kødet, sker nu med sprutten

Lemvig For abonnenter

Vikingeskib holdt flyttedag - se det i Thyborøn

Holstebro For abonnenter

Peter sælger huset for at finde noget mindre: Min kone er flyttet ind til byen, men det kan jeg simpelthen ikke...

Struer

Genoplivning med paroler og pizza på pub: Jagten er gået ind på unge liberale

Annonce