Annoncørbetalt indhold

Sådan optimerer du indretningen af en lille lejlighed

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du til leje i en mindre lejlighed? Så kender du sikkert følelsen af, at det kan være svært at sammensætte din ønskede indretning, når ikke der er den store plads til det. Alligevel kan man gøre nogle simple ting, der kan hjælpe til at forbedre indretningen og æstetikken i din lejlighed. Der skal ikke meget til, for at få et pænt og lækkert hjem. Det får du et par tips til her.

Udnyt vægplads

Annonce

En af de bedste muligheder når det angår udnyttelsen af den plads man har, er ved at bruge væggene effektivt. I små lejligheder tager møblerne den sparsomme gulvplads, så derfor må man tænke i andre dimensioner. En mulighed er at have mange hylder rundt omkring, og dedikere disse til indretning med de ting du har. Vægpladsen er der rigeligt af, så du kan med fordel tænke i at udnytte den.

Pynt op med stueplanter

Hvis der er en indretningsgenstand der hitter i øjeblikket, så er det stueplanter. Planter er med til at tilføje vikrkelig flotte, grønne samt lækre nuancer til indretningen, og så bidrager de jo som en bonus, til et sundere indeklima. Udvalget af stueplanter er evig stort, så du kan få lige præcis de planter der passer bedst til din lejligheds udtryk og charme. Du kan også eksperimentere med udseendet på dine potteskjulere, samt planternes placering i hjemmet. At have stueplanter har også flere fordele, da de er nemme og hyggelige at passe. De fleste stueplanter kræver ikke andet end hensigtsmæssig vanding og den rette belysning. På den måde får du både et indretningsobjekt, men også et hobbyobjekt, når du køber en stueplante. Hvis tanken om at bo i en hyggelig, lille lejlighed i eksempelvis Århus lyder fristende, kan du med en god fordel undersøge lejlighederne i Ceresbyen.

Vær omhyggelig med farver

Når det gælder udtrykket ved en mindre lejlighed, er farverne altafgørende. Der må ikke være for mange forskellige farver der kæmper om pladsen, fordi så kan lejligheden hurtigt komme til at se rodet ud. Sørg for, at stilen og farverne på dine møbler og dekorationsgenstande komplimenterer hinanden. Du kan eksempelvis sigte efter at have møbler i en neutral farve såsom sort, hvid eller i træ. Derefter kan du introducere en anden farve der går igen i den overordnede dekoration. På den måde får din lejlighed et stilrent og gennemført udtryk. I en lille lejlighed er det en dyd at holde indretningen simpel og funktionel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.