Annoncørbetalt indhold

Sådan fjerner du skimmelsvamp

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du først har opdaget skimmelsvamp i dit hjem, så tøv ikke med at gøre noget ved problemet. Der er overraskende mange mennesker, som lever med skimmelsvamp i en længere periode uden, at de opdager det, eller gør noget ved det. Der er rigtig mange, som ikke er klar over, at der er skimmelsvamp i deres bolig, da det kan skjule sig bag tapet, i hulrum eller vokse under gulvbrædderne. Der findes også dem, der lader det stå til, fordi de tror, at det koster mange penge at få det fjernet. Men det er en misforståelse, da du sagtens kan komme problemerne til livs. Fjern selv skimmelsvamp ved hjælp af de rigtige midler, og slip for de ubehagelige genér ved skimmelsvamp.


Annonce

Sådan opdager du skimmelsvamp 

Det kan være svært at opdage skimmelsvamp, hvis den er skjult i boligen, og du ikke kan se svampesporerne med det blotte øje. Skimmelsvamp kan give en lang række gener. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på symptomerne ved skimmelsvamp, hvis du har den mindste form for mistanke om, at der kunne være skimmelsvamp i dit hjem. De mest almindelige symptomer omfatter blandt andet irritation i øjne og næse, hovedpine, træthed, svimmelhed, luftvejsinfektioner og åndedrætsbesvær. Det kan imidlertid være svært at koble disse symptomer til skimmelsvamp, da du måske kun har enkelte af symptomerne, som kan være symptomer på andre sygdomme. Derfor kan det være en god ide at købe en test, der kan bestemme om du har skimmelsvamp i boligen. Du kan købe forskellige test på Dansk-skimmel.dk, så du hurtigt kan be-eller afkræfte mistanken om skimmelsvamp i hjemmet. Du kan også investere i en fugtalarm, der kan give en indikation på, hvor i dit hjem, der er stor sandsynlighed for, at der udvikles skimmelsvamp. Det gør den ved at måle temperatur og fugt på den væg, hvor den monteres.


Brug professionelle midler til bekæmpelse af skimmelsvamp

Hvis du ønsker at forebygge angreb af skimmelsvamp i de rum, hvor sandsynligheden for skimmelsvamp er stor, så skal du have fat i et middel, der hedder Protox Skimmel. Det kan være en god ide at påføre på bygningsdele, der periodisk bliver våde såsom badeværelset eller i tagrum og lofter, hvor der typisk er rigtig dårlig ventilation. Hvis testen viser tegn på skimmelsvamp, er det vigtigt, at du handler hurtigt og får fjernet det, så det ikke spreder sig. Til dette skal du bruge midlet, der hedder Protox Hysan og en halvstiv børste. Hysan indeholder klordioxid, som er det der nedbryder skimmelsvampen, og den overskydende del bliver nedbrudt af sollyset. Hverken Protox Skimmel eller Protox Hysan er sundhedsskadeligt, og du kan derfor trygt bruge midlet i dit hjem, når du skal have bugt med skimmelsvamp.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.