Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den optimale søvn

Dette indeholder sponsoreret indhold

Vidste du, at der i gennemsnit er 46 % af danskere, der lider af søvnbesvær? I virkeligheden er det et nationalt problem, som hæmmer rigtig mange i at kunne præstere i deres hverdag.

Mange undervurderer, hvordan en god nats søvn kan optimere deres hverdag. Bedre nætter giver bedre dage. Konsekvenserne ved at have en nat med forstyrrelser og dårlig komfort påvirker din dagligdag.

Det kan have indflydelse på din præstation på jobbet, koncentrationsbesvær og faktisk også påvirke dit overskud til dine interesser. Det er alfa og omega med en tilstrækkelig nattesøvn, hvis du bruger din krop fysisk under en arbejdsdag.

Her er er tre bud på, hvordan du forbedrer din søvn og der ved din hverdag.

Gå ikke ned på komfort

Først og fremmest har din krop brug for at falde til ro i et afslappet rum. Dernæst har din krop behov for god komfort i sengen efter at have været på en hel dag.

Mange danskere undervurderer, hvad en god seng med den bedste boxmadras kan gøre af underværker for deres søvn. Gå efter den bedste boxmadras på markedet i en boxmadras test, så du bliver garanteret en god søvn.

Det er vigtigt at få søvn nok, men det er lige så centralt at sove godt. Det er i virkeligheden, hvad en boxmadras kan være med til at sørge for. Find den boxmadras, der passer bedst til dig, hvis du vil passe godt på din krop.

Derudover er det også en god idé at overveje den rigtige dyne og hovedpude, så du kan få den optimale søvn. Når det gælder søvn, bør du aldrig gå ned på kvalitet.

En kvalitetsboxmadras kendetegner sig typisk ved god holdbarhed og komfort. En kvalitetsdyne regulerer efter din kropstemperatur. Således slipper du for at vågne midt om natten, fordi du enten fryser eller sveder. Jo mindre forstyrrelse, jo bedre søvn.

Træk stikket

Mange danskere har den vane at trække stikket ved at bruge en time eller to på mobilen eller bærbaren, inden de skal sove. Måske kender du det selv; tjekke de sidste mails, scrolle op og ned af Facebook, catche up op på de seneste nyheder og lige tjekke kalenderen. De fleste tror, at det er en måde at slappe af på inden sengetid. Desværre viser forskning, at søvnbesvær i langt de fleste tilfælde skyldes brugen af dine elektroniske venner. Det skyldes til dels lyset fra din gadget, som snyder din hjerne til at tro, at den ikke er træt. En anden afgørende faktor er, at du ubevidst og unødvendigt stresser din hjerne ved at skulle en masse forskellige ting. Derfor er din telefon faktisk den store synder, hvis du har besvær med at falde i søvn. Vend dig i stedet af med vanen ved at slukke for skærme en time inden planlagt sengetid. Alternativet er at falde til ro med en fysisk bog, som faktisk gør din hjerne træt på en naturlig måde.

Forbered dig selv

Det kan for mange lyde absurd, men det har i virkeligheden en særlig, positiv effekt at forberede din hjerne på, at du om lidt skal falde i søvn. Når din hjerne ved, hvad der skal ske, bliver den mindre stresset. En idé er, at du skaber rutiner inden sengeting. Det kan du for eksempel gøre ved at tage et varmt bad inden. Det kan også være, du har brug for at lave en yogaøvelse eller sidde med en bog. Det vigtigste er bare, at du vælger en aktivitet, der ikke kræver særlig meget energi. Prøv at koble fra og giv dig selv lov til at slappe af.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.