Annonce
Debat

Så slemt står det altså heller ikke til i USA

I USA er der registreret 129.676 corona-relaterede dødsfald.. Det bringer "kun" det store store land ind på en niendeplads på listen over corona-dødsfald i verden i forhold til indbyggertal. Billedet her forestiller en medarbejder i sundhedsvæsenest i Houston, Texas, der får taget en Covid.-19 test. Foto: Callaghan O'Hare/Scanpix
Annonce

Debat: På TV2 News er der daglig information om, hvorledes coronaén raser i USA. Der bringes hele tiden klip af diverse talspersoner og politikere, der udtaler sig om emnet. Man får nemt det indtryk ved at kigge TV, at den er hel gal med coronaen i USA.

Kikker jeg nu på for eksempel Worldometers opgørelser, bliver jeg overrasket over at se, at USA "kun" ligger på niende-pladsen med hensyn til dødsfald per indbyggertal.

De første 11 pladser - undtagen USA - indtages af EU-lande, med Belgien på en flot førsteplads med dobbelt så mange dødsfald per indbyggertal som USA.


Hvorfor skal vi ikke tudes ørerne fulde med, hvor farligt det er med coronaen her i EU?

Uffe Nielsen, Vildbjerg


Så min kommentar er: Hvorfor skal vi dagligt plages med, hvordan det går i USA med coronaen. Hvorfor skal vi ikke tudes ørerne fulde med, hvor farligt det er med coronaen her i EU?

Er der en skjult dagsorden et sted?

Et eller andet sted synes jeg, at TV2 News gør sig selv latterlig og utroværdig ved dette massive skræp om Coronaén i USA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Holstebro

Flere kvinder springer rekrut

Annonce