Annonce
Holstebro

Så mange vil være skoleleder i Naur-Sir

Skolebørnene i Naur-Sir skal snart ikke vente længere. Den sidste uge af januar forventer Holstebro Kommune at have fundet en ny skoleleder til dem. Stillingen har stået tom siden 1. december. Genre/arkivfoto: Morten Stricker
Skolechef er godt tilfreds med ansøgerfelt, der i antal slår de seneste to stillingsopslag for oplandsskoler, der har søgt ny skoleleder.

Naur-Sir: Mulighederne for at søge et chef-ansvar indenfor børn- og ungeområdet i Holstebro Kommune er flere for øjeblikket, idet både to skolelederstillinger, stolen som teamleder til Ungeteamet i Familiesektionen samt stillingen som familie- og dagtilbudschef er ledige.

Ansøgningsfristen for den første af de aktuelt ubesatte stillinger udløb fredag, nemlig stillingen som skoleleder i Naur-Sir.

- Jeg glæder mig over både antallet og bredden af ansøgerfeltet, siger skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen.

Holstebro Kommune har modtaget 14 ansøgere til jobbet som skoleleder i Naur-Sir. Det er flere end på de seneste to folkeskoler uden for Ringvejen, der har søgt ny leder. I efteråret 2020 fik både Ulfborg Skole og Idom-Råsted Skole ny leder. Her var der henholdsvis otte og 13 ansøgere til stillingerne.

Annonce

Anderledes samtaler

Samtalerne afvikles grundet corona såvel fysisk som virtuelt. Det fysiske deltagerantal er skåret ned til fire. Ud over kandidaten vil skolechefen, skolebestyrelsesformanden og en medarbejderrepræsentant være fysisk til stede under samtalen. Den øvrige skolebestyrelse deltager virtuelt. Der indkaldes til første samtale nu, og inden anden samtale skal kandidaterne gennemføre en profiltest.

- Jeg forventer, at vi kan melde et navn ud i den sidste uge af januar, siger Peter Fogde Mikkelsen.

Stillingen som skoleleder i Naur-Sir Skole har været ubesat siden 1. december 2020, hvor skolelederen igennem de seneste knap fem år, Troels Lysgaard, stoppede for at blive distriktsleder for det almene område på skoler og i dagtilbud i Ringkøbing Skjern Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Anholdt for skrottyveri

Annonce