Annonce
Navne

Så fik Kim også en medalje fra dronningen

Det var en meget rørt Kim Bæk, der blev fejret for anden gang for 40 års tro tjeneste hos Via Nova - denne gang med medalje fra dronning Margrethe. Foto: Johan Gadegaard.
- Jeg var lige ved at få tårer i øjnene, sagde Kim Bæk, da han fik royal medalje.
Annonce

Struer: 58-årige Kim Bæk var ikke mere end en stor teenager, da han begyndte at arbejde hos Via Nova, hvor han i dag udfører montagearbejde i plastmateriale for firmaer ude i byen. I august sidste år hædrede Struer Kommune ham for 40 års tro tjeneste for Via Nova, og i sidste uge kom der også en royal hilsen fra dronning Margrethe i form af endnu en medalje for 40 års tro tjeneste.

- Den blev sendt ovre fra Amalienborg. Jeg blev helt rørt, for jeg havde ikke regnet med det, så jeg blev meget overrasket, siger en glad Kim Bæk.

Normalt skal man en tur forbi Amalienborg for at trykke dronningens hånd i forbindelse med modtagelsen af en fortjenstmedalje, men det var ikke muligt på grund af corona-situationen. Det gør dog ikke så meget for Kim.

Der var usikkerhed om, hvorvidt Kim Bæk kunne modtage dronningens fortjenstmedalje, fordi han ikke er lønmodtager. Men der er mulighed for at søge en medalje, når man er i beskyttet beskæftigelse, og den kunne Kim få. Foto: Johan Gadegaard

- Det er en lang tur. Jeg er bare meget rørt over nu at have modtaget to medaljer, siger han.

Han kalder Via Nova den bedste arbejdsplads, han nogensinde har været på.

- Her er god stemning og gode kolleger, lyder det.

Nu har jubilaren altså to medaljer, der skal i glas og ramme, når butikkerne igen åbner, så Kim Bæk kan få købt rammerne. Dagen blev fejret med tale, og Kim og personalet blev serviceret med cider og chokolade.

- Det er skønt at blive anerkendt for sit arbejde af både kommunen og vores dronning. Jeg var lige ved at få tårer i øjnene, siger Kim Bæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny audiolog hos Vestjyllands Hørecenter

Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce