Lemvig

Så er Haze-programmet klar: Thyborøn-musikere åbner festival

The Grandfætters bliver første band, der skal spille ved årets Haze Over Haarum. Arkivfoto: Morten Stricker
To af hovednavnene lukker den store scene på Haze Over Haarum fredag og lørdag aften

Harboøre: Der står Thyborøn på en stor del af musikprogrammet, når festivalen Haze Over Haarum åbner torsdag 6. juni.

Det bliver nemlig musikere med rødder på spidsen af Harboøre Tange, der bliver de første til at sætte stikket i og gå på scenen ved jubilæumsudgaven af festivalen i Harboøre.

Først kommer The Grandfætters på scenen i Midnatsluskeren, der traditionen tro er den eneste scene, der byder på musik torsdag aften. De går på klokken 18. To timer senere er det en anden Thyborøn-dreng, Johnny Madsen, der får æren af at være med til at sætte festivalen i gang.

Torsdagen bliver lukket af med Bon Jovi Jam og Djämes Braun.

Fredag bliver det fire af festivalens topnavne, der skal spille på den store scene. Jakob Dinesen skal åbne scenen klokken 14, mens Anne, Sanne og Lis underholder tre timer senere. Klokken 20 spiller Magtens Korridorer, mens rap-drengene fra Suspekt lukker scenen med deres koncert klokken 23.

I Midnatsluskeren er det Tørfisk, der bliver første band til at underholde, og de bliver efterfulgt af Almost AC/DC, DJ Simon Kynde samt DJ Alligator.

Festivalen har tidligere offentliggjort, at Dizzy Mizz Lizzy lukker den store scene med deres koncert klokken 23 lørdag aften. Inden da kan festival-gæsterne nyde Queen Machine, Danser Med Drenge og Kato.

Midnatsluskeren bliver som altid vakt til live lørdag formiddag med Ole&Elo. Den gode stemning bliver fulgt op af The Povls, inden Hjalmer, Henning Stærk, Hugo Helmig samt coverbandet Tennis lukker årets festival, der i år bliver afviklet for 40. gang.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Lemvig

Nyt tiltag: Mand - find dig et fællesskab

112

Slange er tilbage hos sin ejer

Annonce