Annonce
Struer

Så er det officielt - projekt til 5,3 millioner kroner skudt i gang

Borgmester Niels Viggo Lynghøj har fået de fornødne instrukser og er klar til torsdagens spadestik på den åbne plads mellem rådhuset og SuperBrugsen. Foto: Struer Kommune
Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) kunne torsdag eftermiddag tage første spadestik på den tomme plads mellem rådhuset og parkeringspladserne ved SuperBrugsen
Annonce

Struer: Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) lånte torsdag eftermiddag en af de mindre gravemaskiner, som entreprenørfirmaet Ivan Jakobsen i den kommende tid vil gøre mere professionelt brug af, når omlægningen af det nye byrum mellem rådhuset og SuperBrugsen i Smedegade begynder at tage form.

Struer får dermed sit nye byrum, og med forbehold for isvinter og generelt dårlige vilkår for at knokle med jord og belægning i løbet af vinterhalvåret skulle pladsen være klar til indvielse til maj.

Belægningen bliver den samme som på gågaden, men ned gennem den miderste del af pladsen, vil der også blive etableret bænke og nogle afgrænsede små opholdsarealer, hvor belægningen bliver af chaussesten, som på hele pladsen ned i Lydens Have ved brobuerne.

- Det skal være en plads, hvor man får lyst til at slå sig ned. En plads der bliver brugt, understregede formanden for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune, Marianne Bredal (V), da skitserne til den store omlægning blev fremlagt for byrådet i april.

Alt i alt et projekt til 13,3 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce