Annonce
Struer

Så det "Jul i Lydens By" - se musikvideo

Struer har fået sig sin helt egen julesang med den lokale sangerinde Kathrine Elmholdt i forgrunden. Foto: Lydens By

Lydens By-værkstedet gør status efter ét år i funktion. Det sker med en julesang med tilhørende video, som i skrivende stund er vist flere end 20.000 gange på Facebook.

Annonce

Struer: Der er fuld knald på fra start i videoen, som præsenterer Struers helt nye og helt egen julesang. Østers Hustlers feat. Kathrine Elmholdt sætter ord og lyd på det forgangne år her i kommunen.

Det gør de med "Jul i Lydens By", der ud over sangerinden fra Hjerm og Lydens By-sekretariatet bliver fremført af en række lokale personligheder.

"En selvfed julesang", lyder det direkte i teksten, og sangen er da også skabt for at skabe opmærksomhed.

Lydens By-projektet blev i starten af året sat op i gear med et helt nyt team og en styregruppe med repræsentanter fra handel, turisme, erhverv og kommune. Den opgave, vi stillede os selv, var at gøre projektet tydeligt og folkeligt.

Sådan skriver chef for Lydens By, Peter Kjeldbjerg, i forbindelse med sangen.

Vi tror på, at Struer Kommunes brand som Lydens By bliver stærkest, hvis flest muligt har en god mavefornemmelse og en følelse af, at det gør noget godt for os. Vi er godt på vej (...). Men der er lang vej endnu.

Musik er bare en stor del af mig, og det har det altid været, og så er jeg altid frisk på en ny idé og især, når det handler om musik og lokalsamfundet.

Kathrine Elmholdt, sangerinde, Hjerm
Annonce

Glædelig jul med lyd

Et stærkt brand, der kan bruges til at flytte mennesker og virksomheder, bliver ikke bygget på en dag, men hvad ville være mere naturligt for Lydens By end at sige glædelig jul med lyd.

Og det gør de så med den lokale sangerinde Kathrine Elmholdt i forgrunden.

- Peter Kjeldbjerg ringede og spurgte, om jeg var interesseret. Jeg hørte mere om ideen og visionen bag og syntes, det var mega spændende, fortæller sangerinden, som blandt andet er den ene del af musikduoen "Lando & Kathrine".

Derudover er hun demensvejleder i Holstebro Kommune.

- Musik er bare en stor del af mig, og det har det altid været, og så er jeg altid frisk på en ny idé og især, når det handler om musik og lokalsamfundet, siger 31-årige Kathrine Elmholdt, der oprindeligt kommer fra Norge, men i 1995 flyttede til Ryde med sine forældre.

- Min mor er dansker, og min far er nordmand, fortæller sangerinden, som også er blevet spurgt, om hun vil synge nationalsangen, når Dina Thorslund skal forsvare sit VM-bælte i Struer 19. januar, og har sagt ja.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce