x
Annonce
Kultur

Run to The Beat afslører resten af musikprogrammet

Outlandish og Askling færdiggør musikprogrammet til dette års Run to The Beat. Arkivfoto: Morten Stricker
To kendte og en upcoming kunstner danner i år rammen om musikdelen af Run to The Beat den 5. september i Struer.

Struer: Når løbeskoene er færdige med at blive brugt til Run to The Beat i Struer den 5. september, skal sveden fra panden dryppes af til musik og afterparty. Arrangørerne bag Run to The Beat har allerede offentliggjort, at det gendannede Malurt med Michael Falch i spidsen spiller til festen, og nu kommer de med de sidste to navne: Outlandish og Askling.

Outlandish var i 2015 med til at starte Run To The Beat op, og gruppen består i dag af Waqas & Lenny samt deres band, som de har spillet med gennem mere end 10 år. Mange folk kan nok genkende hits som "Aicha" og "Guantanamo" fra 2002 og gennembrudssinglen "Walou" fra 2000.

- Deres koncert til dette års store løbearrangement i Struer vil være en blanding af de store hits og ny musik. Vi glæder os derfor igen til at byde velkommen til Outlandish til dette års Run to The Beat og nyde en tur i deres musikalske univers, siger turist- og eventchef i Struer Kommune, Kim Høfler, ifølge en pressemeddelelse.

Run to The Beat fokuserer en del af deres musikprogram på upcoming kunstnere, og i år er valget faldet på Askling.

- Trods sine unge alder har Askling allerede opnået mere end de fleste andre musikere. Hun vandt i 2018 Tak Rocks Talentpris og optrådte i 2019 på en række festivaler landet over. Asklings 2. single "It’s You" gik viralt og blev streamet ikke mindre end fem millioner gange, siger Jan Kjeldsen fra Kilen Rock, der er med til at planlægge programmet til Run to The Beat, ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce