Annonce
Struer

Rosenrødt pop-up på hjørnet

Blomsterhandler Anita Jørgensen har udvidet den rosenrøde palet til også at omfatte en pop-up shop i forretningslokalet på hjørnet af Kirkegade og Østergade. Butikken holder åbent tre dage om ugen frem til jul. Foto: Steffan Skov
Forretningslokalet på hjørnet af Kirkegade og Østergade får frem til jul nyt og blomstrende liv - og på lørdag ovenikøbet en dobbelt pop-up

Struer: Egentlig var det meningen, at det var foreningslivet, der skulle rykke ind i forretningen på hjørnet af Kirkegade og Østergade, der senest har huset butikken Hos Rikke.

For at skabe noget liv i gaden op til jul, og for at foreningerne kunne lave julestuer og måske skaffe lidt finansiel støtte til deres aktiviteter. Men så kom de skrappere restriktioner for, hvor mange der må forsamles, og hvordan det skal foregå.

Det endte med at blive en mulighed for Anita Jørgensen, ejer af blomsterbutikken Butik Rosenrød. Som en af de nærmeste naboer til den tomme butik fik hun nemlig tilbuddet: "Kunne det være noget for dig, at lave en pop-up shop i lokalerne op til jul?".

Annonce


Jeg har ikke alverden af plads i min lille butik, hvor der højest må være to kunder ad gangen. Her kan jeg få plads til mine store ting og dekorationer.

Anita Jørgensen, indehaver, Butik Rosenrød, Struer


Der gik en søvnløs nat. Så slog Anita til. På en lille uge fik hun stablet pop-uppen op, og i sidste uge åbnede hun for første gang dørene for kunder og nysgerrige.

- Jeg har ikke alverden af plads i min lille butik, hvor der højest må være to kunder ad gangen. Her kan jeg få plads til mine store ting og dekorationer. Det er en mulighed for at give den mere gas end normalt i julemåneden, siger Anita, der er glad for den håndsrækning det er, at få stillet lokalet til rådighed frem til jul.

Pop-uppen holder åbent torsdag, fredag og lørdag. Den kommende lørdag er der tilmed tale om en dobbelt pop-up, når Struer Bibliotek sætter sig på dele af forretningslokalet for at sælge ud af kunst og bøger.

- Coronaen har lært os at arbejde sammen på kryds og tværs, siger Anita om det nye samarbejde.

Og så varmer det også, at mange af kunderne har fortalt, hvor tilfredse de er med at der igen er liv i den store hjørnebutik. Nærmest lidt rosenrødt, medgiver Anita.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce