Holstebro

Ros til musik - kritik af madkø: Rock-plan skal udslette underskud næste år

Heller ikke i det andet år, siden nye folk overtog Rock i Holstebro, var arrangementet forskånet for regn. Men det regnede alligevel ikke så meget, som det ellers var forudsagt. - Det blev faktisk noget fantastisk vejr, og vi følte virkelig, at folk havde det hyggeligt og nød det. Jeg vil skyde på, at der har været cirka de der 4000 inde, siger Jørn Bruun, formand for Rock i Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Jørn Bruun, der er formand for bestyrelsen bag Rock i Holstebro, har endnu ikke konkrete tal at tale ud fra, men fornemmelsen er god.

Holstebro: Jørn Bruuns arbejdstid fredag: Fra klokken 8 til 23. Lørdag: 7-02. Søndag: 7.30-19.

Mandag morgen gjaldt det så Rock i Holstebro-formandens rigtige arbejde - det civile job han får penge for - på Christinelystskolen i Lemvig.

- Lige nu har jeg det sådan, at jeg slet ikke gider tænke på Rock i Holstebro næste år. Men sådan har man det altid. Så kommer sommeren, og mange ting glemmes og fortrænges, og så er vi klar til at finde ud af, hvilken retning vi skal i, siger Jørn Bruun.

Ser man isoleret på deltagerantallet, så har retningen gennem en årrække været nedadgående til i år med det laveste antal i mange år med i omegnen af 3800 billetter plus dem, der blev købt online på dagen, og dem, der købte billet i indgangen.

- Kan vi lande på de der 4000, så synes jeg, det er fint, siger Jørn Bruun, der får det endelig overblik i løbet af ugen.

Med til regnskabet hører dog også, at de nye Rock-folk i År 2, siden de tog over, har valgt at skrue ned for musikbudgettet, og den taktik ser man ud til at ville fortsætte med.

- Vi har stort set kun fået ros for musikken, så umiddelbart vil vi ikke ud at give halvanden million kroner for musik - ikke når man tænker på vores størrelse, siger Jørn Bruun.

Mavepuster

Endnu ved man ikke, om årets Rock i Holstebro giver over- eller underskud. Den del står først klar senere på ugen.

Men man regner med, at festivalen også kommer igen i 2020.

- Vi arbejder hen imod, at Rock i Holstebro også spiller næste år. Har de omkring 4000 deltagere brugt "gennemsnitligt" i baren, så ser regnskabet fornuftigt ud. Vi arbejder jo ud fra en toårsplan, hvor vi skal have dækket et underskud fra sidste år ind - og lidt fra året inden da - og derfor kan det godt være, at vi vil komme til at skylde nogle kreditorer i år, men det regner vi med at få dækket helt ind næste år, siger Jørn Bruun og tilføjer, at man hele tiden lærer nyt. Eksempelvis opstod der problemer med lange køer ved madboderne.

- Slagter Bertelsen havde valgt at tage en pause i år, og det er bare svært at leve op til hans renommé. Det krævede noget nyt, og det gav naturligvis udfordringer. Her var vi ikke gode nok, hvilket gav udslag i kø, mens en ny udbyder i Den Glade Pingvin kæmpede en hård kamp. Det er også svært at bespise 1000-1500 mennesker på én gang, og det drager vi erfaringer af til fremtiden, siger Rock-formanden, der generelt står tilbage med en god mavefornemmelse:

- Jeg føler virkelig, at folk hyggede sig, og det er fedt at mærke. Så sker der lige det med maden, og det giver en mavepuster. Vi vidste godt, at vi ville have en udfordring, og vi lærer af det. Men omvendt: Er en hel dag ødelagt på grund af en ribbenstegssandwich, så har dagen måske alligevel ikke været så ringe endda. Nye tiltag som gin-bar og lounge kørte for eksempel rigtig flot, siger Jørn Bruun.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Sport

Efter blot to løb fik Mikkel en invitation til verdenseliten

Kultur For abonnenter

Offerkarret fra Stendis og skelettet i den lille gule kuffert

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Danmark

Landevejenes farende svende mødes i Vorbasse: - Der er ikke mange af os tilbage

Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Livsstil For abonnenter

Forfatter og journalist Lone Theils: Jeg ser verden som et fantastisk sted, der skal opdages

Holstebro

Politikers søn fik dramatisk start: Rutinetjek endte i akut kejsersnit, elektrochok og tarmoperation

Kultur

Nana var ikke i tvivl, da hun fik øje på stor koloni af buksebier: De skal beskyttes

Annonce